|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pewna....
Mam pewien problem i pomyślałem, że zwrócę się do was o pomoc więc do rzeczy, spotkałem 2 dni temu pewną kobietę, która onieśmieliła mie poprostu
![]() Edytowane przez kris24 Czas edycji: 2014-10-18 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pewna....
Raczej nie proponowałabym rozmowy na temat pogody,
lepiej powiedz jej jakiś miły komplement z uśmiechem na twarzy ale bez przesady oczywiście np: bardzo ładnie Pani dziś wygląda,albo: ładny ma Pani kolor bluzki do twarzy Pani w takim kolorze lub coś w tym stylu. Kobiety lubią jak się je kokietuje i bardziej to działa niż rozmowa o pogodzie-uwierz i daj znać czy coś z tego wynikło Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Musisz tam częściej "kupywać" to może rozmowa przestanie "sprawiać ci nieśmiałość".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Rzuć komplement i często tam kupuj. Jak minie jakiś czas zaproś ją gdzieś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Może ona tak się ubiera i maluje, że wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości. Jeśli wyglądasz na swój wiek a ona naprawdę ma 20-parę lat, to... może ja jestem jakaś dziwna, ale niestety nie zainteresowałabym się chłopakiem który ma "prawie" 18 lat na gruncie zauroczenia, związku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A ja mam ostatnio podobnie, bo zauroczyła mnie pewna dziewczyna, która też pracuje w miejscu, do którego przychodzę jako klient. Tylko ja jestem trochę starszy niż autor wątku, a ona wygląda na młodszą ode mnie. W sumie to jestem tego prawie pewien - zdecydowanie łatwiej jest pomylić się w drugą stronę ;-) Ale gdybym to ja był na jej miejscu albo ktokolwiek by mnie zagadywał w ten sposób...
... to bym uciekł. Niedawno był tu gościu, któremu kilka osób próbowało przetłumaczyć, jak ważny jest język, sposób wypowiadania się w nawiązywaniu znajomości. Tamten twierdził, że to żaden problem, a mi znowu pierwsze, co rzuciło się w oczy w wypowiedzi autora, to "kupywanie" i "sprawianie nieśmiałości". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Skoroś taki dojrzały to leć do sklepu i zagadaj zamiast rozkminiać jak kotek mały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.