|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
pytanie: łączenie zamówień w e-glamour
Witajcie. Przepraszam ze zakladam nowy watek ale sprawa jest pilna. Z e-glamour kontakt jest tylko w tygodniu i to do 16 ja w tych godzinach pracuje. Otoz: zrobilam dwa zamowienia zamowienia na e-glamour, jedno z dostawa do paczkomatu a drugie kurier na adres domowy. Teraz chcialabym aby mi je polaczona czy nie bedzie z tym problemu? W dwoch zamowieniach jest inna dostawa... Pisze tutaj bo termin zaplaty konczy mi sie w poniedzialek moze byc za pozno na kontakt z e-glamour a dzisiaj nie mozna sie do nich dobic nie odbieraja telefonu i od wczoraj nie odpisuja na maile... Ktos cos wie? I jeszcze jedno pytanie jesli zamowienie zrobilam 16 stycznia o 22 w nocy to kiedy mi je anuluja? Od nich dostalam informacje ze czekaja 10 dni na przelew, czyli w poniedzialek o 22? Bardzo prosze obeznane dusze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pytanie e-glamour
Dwukrotnie próbowałam połączyć zamówienia na e-glamour, za każdym razem jedno i drugie było do paczkomatu i niestety, nie łączą zamówień.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma kilka razy łączyła zamówienia, przed wpłatą prosiła o to mailowo. Kilka dni temu pomimo, że miała pisemną zgodę to anulowali jej pierwsze zamówienie (miała 3 i prosiła ich połączenie), miała zapłacić za wszystkie razem, siadł inny pracownik do kompa, nie wnikał co kto ustalał i anulował... także łączą tylko zależy kto akurat się zamówieniem zajmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja łączyłam zamowienia wielokrotnie, ale zawsze prosiłam o to telefonicznie i było zrobione "od ręki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
dzieki Dziewczyny za odpowiedzi, widze ze nie ma reguly, ja kiedys tez poprosilam tylko o zmiane dostawy a od razu polaczono mi zamowienia co bylo mi nie na reke. Ogolnie lubie e-glamour mozna u nich w fajnych cenach upolowac perelki ale ta obsluge maja do kitu, mogliby sie bardziej postarac i przynajmniej dluzej pracowac do tej powiedzmy 18... Swoje zamowienie jednak oplacilam teraz, trudno bede ta przesylke w plecy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nocna Straż
|
Mi też nigdy nie połączyli zamówień, mimo że składanych w godzinę po sobie i mimo natychmiastowego kontaktu przy składaniu drugiego zamówienia...
Z tym że pierwsze zawsze było już opłacone i może w tym rzecz.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kanirak Czas edycji: 2015-01-26 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
dokladnie w tym jest rzecz. Z tego wszystkiego dzisiaj tam zadzwonilam i odpowiedzieli mi na maila, ze po wplacie nie moga juz nic zrobic. Podali numer przesylki i kazali sie kontaktowac z firma kurierska. Firma kurierska powiedziala ze moge zmienic adres ale dopiero w dniu dostawy trzeba sie z nimi kontaktowac i moga go zmienic na adres w tym samym oddziale. Jesli chodzi juz o inny oddzial, inne miasto, to tylko musi byc wydana dyspozyjcja mailem od e-glamour. Ja juz nie bede pisac do e-glamour bo oni i tak nic nie zrobia, trudno bede musiala sama sobie przywiezc ta przesylke :/ Wychodzi na to ze po wplacie nic sie juz nie da zrobic z zamowieniem. OD razu przy wplacie zamowienie dostaje swoj numer nadania i praktycznie zadne manewry sa juz niemozliwe. Dlatego rada dla wszystkich ktorzy beda chcieli cos zmieniac, NIE OPLACAJCIE ZAMOWIENIA przed zmiana danych, adresu czy czegokolwiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.