|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gdzie w okolicach Gliwic, Zabrza, Rybnika...
Witam
Gdzie znajde taka sukienke w okolicach Gliwic?? http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=11922 szukalam ale jakos nie moge trafic moze ktoras z was widziala i moze mnie nakierowac na odpowiedni butik Orsay? pozdrawiam i dziękuje za pomoc k |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie w okolicach Gliwic, Zabrza, Rybnika...
Forum, Arena, Fokus, Plaza, M1 tam szukałas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
m1 - zaliczylam,
forum - zaliczylam, arena - zaliczylam nie chcialabym tez w ciemno jezdzic dlatego pytam czy ktos faktycznie widzial |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jasne, rozumiem
![]() ja niestety Ci nie pomogę, bo niewybieram się na do CH w najblizszym czasie.. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Na podanej przez Ciebie stronie jest taki dopisek: Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
no wystarczy zadzwonic i powiedziec "macie panstwo czarna sukienke bez ramiaczek?" wez pod uwage ze w orsayu jest troche tego typu sukienek albo przynajmniej zblizopnych ()gdyby byl chociaz jakis numer serii albo cos to spoko moge dzownic). Ostatnio pytalam o ta sukienke w arenie gliwickiej i babeczka nawet nie kojarzyla bo powiedziala ze maja tego tyle, wiec uwierz mi gdybym znala jakis kod produktu bym podeszla do pierwszego lepszego orsaya i poprosila o sprawdzenie na stanie innych sklepow. Tak jak to czesto robie np. z butami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwagę, że to stara kolekcja to raczej ciężko będzie ją kupić... Ale szukaj podobnej, Orsay często ma podobne sukienki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Sukienka była w sprzedaży od grudnia 2008 do stycznia 2009, czyli już za niedługo minie rok od wprowadzenie jej do sklepów. Ostatnio nie widziałam żadnych podobnych sukienek w Orsay'u, ale w innych "zwykłych" sklepach widziałam podobne ( z tym że turkusowe, czerwone, zielone, różowe, ale nie czarne), więc szukaj gdzies u siebie. Napewno znajdziesz. Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dziekuje za pomoc...
wlasnie nic podobnego nie widzialam a szukam czegos na sylwestra co nie osiagnie ceny 200zl (jakos sukienka na jeden wieczor za ponad 2 stowki to dla mnie przesada) dziekuje raz jeszcze k |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.