|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy :(((
Witam, mam pytanko
Ile schudnę jedząc przez tydzień tylko groszek konserwowy i pijąc wodę niegazowaną? Nie pytam czy to madre czy głupie, więc proszę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Pomocy :(((
W pierwszy tydzień nic nie schudniesz, ponieważ organizm zacznie magazynować to co zjadłaś i wypiłaś z powodu głodzenia, to taka funkcja obronna
![]() Na zdrowszej diecie schudniesz 1-1,5 kg.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie rob tego dla swojego organizmu, ja zylam na pomidorze i wodzie niegazowanej plus 8km rowerek, tak wyniszczylam organizm, ze wyladowalam w szpitalu a do dzis mam problemy ze zdrowiej. Takie mialam skurcze zoladka, ze nic nie pomagalo a lekarze nie wiedzieli co robic. Nie niszcz swojego organizmu, zmien swoje jedzenie na bardziej zdrowsze, cwicz a osiagniesz efekty dlugotrwale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie pytasz, ale Ci powiem, że to bzdura jak nie wiem. Zresztą kalorie policz sobie w zależności ile tego zjesz, taki groszek to nie jest dużo kalorii, ale nie można jeść monotonnie. I możesz mieć wzdęcia itp. bo to taka grupa produktów-tak jakbyś fasolą się najadała..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile schudniesz ale wiatry będziesz miała, że hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie więcej schudniesz jedząc tylko śliwki i chude mleko.. A tak serio to skąd taki poroniony pomysł?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Masz jakieś zapasy groszku? Rozwalił mnie twój pomysł😄
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego akurat groszek? Sam groszek konserwowy jest paskudny...
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dziewczyno co ty w ogóle wymyśliłaś? chcesz schudnąc w tydzień? w tydzień nawet nic nie jedząc nie schudniesz z tłuszczu tylko z wody więc i tak nic nie bedzie widać. A potem znowu to przytyjesz. jak chcesz troche zrzucić to przez cały tydzień jedz same owoce i warzywa to chociaż będziesz miała jakieś składniki odżywcze a waga może o 1-1,5 się ruszy ale tydzień to zdecydowanie za mało na diete!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Że zacytuję tutaj podpis jednej z Wizażanek: "normalnie dieta cud! nie jesz nic lub prawie nic i licz na cud, że przeżyjesz!" Czy cos w tym stylu. No cóż na trolli nic nie działa
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ile schudniesz, ale wiem, że jest to nie dobre dla zdrowia. Stosując dobrą dietę najbezpieczniej jest tracić 2 kg na tydzień bez uszczerbku na zdrowiu. Nie rób sobie krzywdy stosując monotonną dietę bo organizm potrzebuje różnych witamin i minerałów do codziennego funkcjonowania, a wszystkich groszek niestety nie ma. tu na forum jest mnóstwo dobrych rad w zakresie dietetyki poszukaj może znajdziesz dietę cud dla siebie .Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.