| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-01-30, 01:12 | #1 | 
| Raczkowanie |   Kursy kosmetyczne, fryzjerskie i wizaż

Mam zamiar podjąć naukę w szkole P. DZIEWULSKICH....Czy któraś z Was dziewczyny uczęszczała tam....albo znajomi i może mi cokolwiek powiedzieć  Z góry dziękuję | 
|     |   | 
|  2006-01-30, 11:16 | #2 | 
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: SZ.P.Dziewulscy....

Ja ukończyłam Studio Sztuki i wiem, że od Dziewulskiej przenosiły się dziewczyny do Studia właśnie.

| 
|     |   | 
|  2006-01-30, 11:39 | #3 | 
| Wtajemniczenie | 

Moja bliska kolezanka  robila tą szkole i nie jest zadowolona.. Mowila ze za ta kase niewarto, ale trzeba jej przyznac ze maluje rewelacyjnie.

| 
|     |   | 
|  2006-01-30, 11:47 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

poszukaj w  archiwum ,ja skonczylam dziewulskich i nie chce mi sie opisywac znowu ,ze nie warci sa ani złotówki:-/

| 
|     |   | 
|  2006-02-01, 11:28 | #5 | 
| BAN stały | 

To samo mówią moi znajomi którzy od Dziewulskich przeniesli sie do mojej szkoły albo po skończeniu szli do następnej bo niezbyt pogłebili swoją wiedze w tamtej a tylko kase wydali...Szkoła Dziewulskich osiągnęła prestiz tylko dzięki nazwisku włascicielki tak samo jak teatralna którą założył Linda płacisz mase kasy a i tak nie jest leprza od innych...

| 
|     |   | 
|  2010-02-09, 23:34 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Kurs makijażu permanentnego

Drogie Forumowiczki, Mam zamiar w najbliższym czasie przejść kurs linergistyczny. Jednak jako osoba 'raczkująca' w tym temacie obawiam się złego wyboru. Kieruję zatem prośbę do osób pracujących w zawodzie o radę dotyczącą firm oferujących dobre szkolenia + wysokie jakościowo produkty. Czytałam w internecie o metodzie long time linear, jednak szkolenie kosztuje 15 tys i zwyczajnie mnie na nie nie stać (zważywszy, że co najmniej drugie tyle trzeba wydać na sprzęt i materiały). Znana jest mi także marka purebeau ze szkoleniami w policach, z dużo tańszym kursem a materiałami, o ile mi wiadomo, dobrej jakości, dlatego ta opcja jest mi chwilowo najbliższa. Czytałam też o szkoleniach w Clarenie ale bez konkretnego powodu nie przypadły mi do gustu. Liczę na Was  jeśli okaże się, że wątek już był,  to z góry przepraszam za śmiecenie. | 
|     |   | 
|  2010-10-21, 15:13 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: podlasie 
				 |  Kursy kosmetyczne, fryzjerskie i wizaż Białystok 

Witam wszystkie wizażanki   Chcę Was zapytać czy orientujecie się czy są jakieś sprawdzone kursy w Białymstoku. Ostatnio znalazłam kursy w salonie Screen Face ul. MieszkaI 14 lok 23 w Białystoku. jestem nimi zainteresowana ale nie wiem czy się opłaca. Może któraś z Was podlasianki była na takim kursie. Albo polecicie mi coś innego(studium i studia na krakowskiej nie wchodzą w grę  ) Będę bardzo wdzięczna za info. Pozdrawiam | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-06-08, 16:26 | #8 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Dot.: Kursy kosmetyczne, fryzjerskie i wizaż Białystok

Cytat: 
 Na Krakowskiej11 znajduje sie teraz Europejska Szkoła Stylizacji Vena Art, która nie ma nic wspólnego z Wskosm Tam sa interesujące Cię kursy i kierunki  Pozdrawiam     | |
|     |   | 
|  2011-10-05, 01:13 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 |  Gdzie we Wrocławiu zrobić kurs makijażu permanentnego? 

Chciałabym zrobić kurs makijażu permanentnego we Wrocławiu. Napiszcie mi proszę jakie szkoły/kursy polecacie, jakie są koszta, czy trenuje się na ludziach a nie na manekinach oraz czy wasze doświadczenia z danym szkoleniem są pozytywne... Będę naprawdę wdzięczna za odpowiedzi, gdyż nie chcę iść na taki kurs "w ciemno".  Czy po paru dniach szkolenia faktycznie umie się już to robić? | 
|     |   | 
|  2012-06-20, 21:05 | #10 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Gdzie we Wrocławiu zrobić kurs makijażu permanentnego?

Hejka! Podbijam wątek   czy jest ktoś kto mógłby pomóc w wyborze kursu makijażu permanentnego? Jakie firmy i barwniki są godne zaufania? W co warto zainwestować? 
				__________________  I think I'm fallin' in LOVE !!!   | 
|     |   | 
|  2012-06-21, 22:13 | #11 | 
| Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy! Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Powracając do tematu, to czy ktoś mi może powiedzieć chodzi mi o szkoły związane ze stylizacją, wizażem. To jakie sa tam egzamin, rozmowa ? z góry dziękuje

| 
|     |   | 
|  2012-07-06, 11:05 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Szkoła wizazu Beauty Art w Krakowie czy Cztery Pory Roku w Łodzi czy cos innego?

Hej dziewczyny, słuchajcie od dawna rozważam pojscie w kierunku wizazu, jakos tak zaczelo mnie to krecic. I tu moje pytanie. Do ktorej szkoły pojsc: Beauty Art czy Cztery Pory Roku, a może jest jakaś inna lepsza szkoła? Czytalam troche o Beauty Art, powiem szczerze ze bardzo mnie zainteresowali, oczywiscie zdarzaja sie pozytywne jak i negatywne opinie. Ale nie wiem teraz co wybrac. Pomózcie kobietki   | 
|     |   | 
|  2012-07-26, 22:39 | #13 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Białystok 
				 | 

Dot.: Kursy kosmetyczne, fryzjerskie i wizaż Białystok

hej dziewczyny mam pytanie, czy może kóraś z was odbywała kurs fryzjerski? chcem zrobić ale komplenie nie wiem gdzie dobrze nauczą. proszę doradźcie. mam propozycje do Ewy Chajęckiej w salonie KOSMYK na swobodnej albo u Pawłowskiej  na pułaskiego i nie wiem gdzie iść, a może wogle gdzie indziej? pozdrawiam

| 
|     |   | 
|  2013-03-19, 11:57 | #14 | 
| Przyczajenie | 

Dot.: Kurs makijażu permanentnego

Przyłączam się do pytania powyżej   Ja osbiście wybieram się do Clareny na Akademię Mikropigmentacji i wydaje mi się, że jest w porządku. 60 godzin samej praktyki, około 11 klientek się "robi" w ciągu tego tygodnia. Cena jest dość wysoka, ale myślę że warto. Czy któraś z Was kochane Wizażanki odbył tam kurs? Jakieś komentarze? 
				__________________  wydłużyć dobę !!   | 
|     |   | 
|  2014-04-26, 18:10 | #15 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2014-04 
				 | 

Spam

Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2014-04-26 o 21:52 Powód: Spam | 
|     |   | 
|  2015-01-12, 15:50 | #16 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Dot.: Kursy kosmetyczne, fryzjerskie i wizaż

Hej, czy ktoś wybiera się z was na kurs konsultanta ds. zywienia do zaka od lutego? Razniej byloby by pojsc w kilka osob   Znalazłam takie ogłoszenie: Nauczymy Cię: * Zasad żywienia, dietetyki * Obsługi konsumenta oraz finansów w gastronomii * organizacji usług cateringowych * zarządzania firmą KONSULTANT DS. ŻYWIENIA - BĄDŹ BEZKONKURENCYJNY NA RYNKU PRACY! Białystok, Św. Rocha 6, Pon.-Pt. 9:00-17:00, Sob. 9:00-14:00 | 
|     |   | 
|  2015-03-02, 16:10 | #17 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: oUt oF sPaCe.... 
				 | 

Witam,a ja chcialabym prosic Was moje drogie o opinie na temat szkoły Black Tiger w Gdyni,zastanawiam sie nad kursami tam,koszt to 14 tys za 5dni szkolenia+na koniec kursanci zostaja wyposazeni w >> światowej klasy<< sprzęt...zastanawiam sie sie czy 5 dni to nie za mało na ogarniecie tematu???widzialam ze u p.Magdy Bogulak (Long Time Liner-Wawa) taki kurs trwa 15dni ale kosztuje kilka tysi wiecej niz ten w Gdyni i kurcze nie mam pewnosci czy sprzęt jest w cenie?czy moze trzeba poźniej znowu wyskoczyc z kilkunastu tysiecy zeby zakupic sprzet?no i w Wawie musialabym znalezc kwatere na 3tyg a to kolejne(nie małe)zreszta koszta...ale znowu ta Gdynia...tylko 5dni dla kogos,kto nigdy nie mial do czynienia z permanentnym... nie chce zeby kurs był w skrocie i na szybko bo pozniej te braki wyjda w trakcie mojej przyszłej pracy...wawa wydaje sie najbardziej konkretna w tym temacie....ale droga   troche zamotałam sie  wiec w skrocue:co myslicie o 5-dniowym kursie?mam nadzieje,ze znajda sie dziewczyny,ktore skonczyly szkolenie i maja jakas wiedze w tym temacie..prosze rowniez o pinie na temat gdynskiej szkoly black tiger   | 
|     |   | 
|  2016-11-11, 22:31 | #18 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-11 
				 | 

Dot.: Kursy kosmetyczne, fryzjerskie i wizaż

Hej. Zastanawiam sie nad kursem makijazu permanentnego w Akademii Infiniti w warszawie.  Macie jakies opinie o tej Akademki? Z gory dziekuje za odpowiedz | 
|     |   | 
|  2017-10-30, 21:10 | #19 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-05 
				 | 

Kursy makijażu permanentnego Warszawa

Cześć dziewczyny   Poszukuje "dobrego" kursu z zakresu makijażu permanentnego - najlepiej w Warszawie, kursu, na którym czegoś się nauczę i nie wyrzucę pieniędzy w błoto  Przewertowałam stare fora, natomiast potrzebuje świeższych informacji co do jakosci szkolen Serdecznie dziekuje za wszelkie informacje | 
|     |   | 
|  2017-11-13, 20:16 | #20 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2017-11 
				 | 

Ja mam za sobą ten kurs, jestem całkiem zadowolona. Jak chcesz możesz napisac na priv to Ci opowiem dokładnie co i jak wyglądało    | 
|     |   | 
|  2017-11-15, 16:32 | #21 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2017-11 
				 | 

Ja też czekam na opinię bo podoba mi się oferta. Czy ktoś może do mnie napisać? Mam kilka pytań.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.