|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z przytyciem
Witam! Przejdę od razu do sedna sprawy. Chorowałam przez dość długi okres czasu na anoreksję. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy mój organizm zaczął się buntować i domagać jedzenia - zaczęły się napady niekontrolowanego obżarstwa, najpierw sporadycznie, a przez ostatnie 3 tygodnie codziennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z przytyciem
Też chętnie zgubiłabym trochę z brzucha ale niestety jest to najtrudniejsze miejsce. Może nie tyle co najtrudniejsze co ostatnie. Bo nie da sie zrzucić tylko brzucha. Jeżeli będziesz sie odchudzać to najprawdopodobniej najpierw "odchudzisz" górna część ciała, potem nogi a na końcu brzuch. I tu jest dylemat. Bo ja na przykład nie chce odchudzać piersi ;P możesz o tym sobie poczytać albo na youtubie pooglądać filmiki gdzie o tym mówią. Powodzenia w każdym razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
też się chętnie dowiem, co zrobić. Bo mnie niestety tylko i aż przeszkadza właśnie ten brzuszek. Jakieś porady? Co z robieniem codziennie serii brzuszków??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odchudzając się wyłącznie dietą, bez ćwiczeń, finalnie schudniesz równomiernie z całego ciała. Nie da się tego zrobić miejscowo w ten sposób. Na konkretne partie ciała najlepszy jest trening siłowy + odpowiednio zbilansowana dieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najzdrowiej i najlepiej jest po prostu przejść na dobrą, zrównoważoną dietę, w której wszystkie składniki będą w takiej ilości w jakiej powinny być
![]() ![]() ![]() Powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.