|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebuje Pomocy...
Witam nie wiem czy to dobry dział ale mam pewien problem, Nie wiem co z tym zrobić bo zaczynam sie sama siebie bać. Spotkałam sie z kolega z pracy wypiłam tylko jedno piwo a on zaczoł mnie całować i macać potem chciał bym włożyła mu reke w spodnie. Cały czas mam ten widok przed oczami. Nic mi niby nie zrobił ale brzydze sie swojego działa gdyż różniesz dotykał mnie tem tylko że przez spodnie... Nie wiem co zrobić błagam pomóżcie...
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuje Pomocy...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-10-28 o 10:12 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Tak tylko że on chciał na chama włożyć mi tam rękę nawet rozchylił, nie chciałam by to robił a on nadal.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Czy on Cie tez zakneblował i związał? Bo Twoja reakcja powinna być taka, że mówisz mu bez uśmiechu jasno i wyraźnie, że nie nie podoba Ci się takie zachowanie i ma w tej chwili przestać. Jeśli nie reaguje - wychodzisz.
Nie powinnas sie z nim nigdy więcej spotykać, a na pewno nie w miejscu, gdzie bylibyście sami. |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Nie kumam. Zaraz ktos na mnie wsiadzie ale to dla mnie niepohete ze robisz cos troche wbrew sobie a pogem po x czasu to rozkminiasz obwiniajac tylko faceta. Nie powiedzialas nie nie dalas ani jednego znaku na nie. Nikt cie nie zgwalcil. Byliscie w sytuacji intymnej damsko meskiej do ktorej dobrowolnie doprowadziliscie oboje. Moze nie pij (?).
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Nie nie zwiazał mnie ani nic, tylko przycisnoł do ściany. Powiedziałam o tym facetowi a on chciał bym poszła z tym na policję.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
I co powiesz policji? Ze wypilas piwo i sie z kims calowalas? Wcisnal ci ta reke gdzies? Bo juz nie rozumiem. Nie rozumiemco zaszlo i opisz to jasno.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Tak nie wyglądać sytuacja intymna gdy dziewczyna mówi nie a on nadal namawia ja na seks i łapie ja tam gdzie nie powinien
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Posze opisz od drski do deski co sie stalo bo o post sytuacja wyglada inaczej
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Było spotkałam się z niby tylko na piwo i pogadac, w pewnym momencie powiedziałam mu że nie chce, poszliśmy na papierosa, i znów się zaczęło ale tym razem przycisnoł mnie do ściany i chciał włożyć mi rękę w spodnie, nie kazałam mu to złapał mnie przez spodnie, i wzioł moja ręką i chciał bym go zaczęła macać odcignełam to wzioł swoją rękę odchylił spodnie wzioł moja rękę i na chama wpychal mi w gracie. I cały czas mówił że chce się że mna przespać
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
moglas sie wyrwac.
moglas krzyczec. moglas go uderzyc. co mamy ci poradzic po fakcie?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zielona Driada
|
Nie pij więcej.
|
|
#15 |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Czy nie było kiedyś podobnego tematu?
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nadal nie rozumiem było spotkałam się z niby tylko na piwo i w pewnym momencie powiedziałam mu że nie chce? wtf?? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
.
|
trolololo.
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast zakończyć spotkanie, Ty je dalej kontynuowałaś, czym pokazałaś, że może to Twoje "nie", nie jest takie stanowcze. Umiarkowany troll, szkoda, że takie błędy ortograficzne. Jak Ci się nudzi poczytaj słownik ortograficznych
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Strasznie to chaotyczne. Nie do końca wierzę, że to prawda. No, ale jeśli tak to mogłaś trochę inaczej zareagować. Nie pozwolić na nic i wyjść. Nie spotykaj się z nim więcej.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam dla ciebie pewną rade. Proponuje udać się do psychologa by sprawdzić czy wszystko ok. Na tej stronie http://psycholog.elblag.pl/ możesz dowiedzieć się więcej o godzinach przyjmowania dobrego psychologa
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamietalaby:p
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#23 | |
|
sissy that walk
|
Skoro zaczął Cię obmacywać i nie reagował na Twoje protesty, to znaczy że to niebezpieczny człowiek. Nie spotykaj się z nim więcej. Na policji nic nie zdziałasz niestety, bo i dowodów brak, i jakichkolwiek śladów na ciele pewnie też, pozostaje robić wszystko żeby do takiej sytuacji już nigdy nie doszło, i na przyszłość też po pierwszej takiej akcji z czyjejś strony walić w ryj i uciekać. A Twój facet mógłby z nim "porozmawiać" zamiast mało realistycznie kazać Ci to zgłaszać.
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
Po jakiemu autorka pisze? Bo niby słowiańszczyzna, ale trudno zrozumieć?
I czego oczekuje, bo też nie wiem? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

Zamiast zakończyć spotkanie, Ty je dalej kontynuowałaś, czym pokazałaś, że może to Twoje "nie", nie jest takie stanowcze.
nie pamietalaby:p