mocno nieprzyjemna recenzja - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-20, 17:03   #1
awia
Zakorzenienie

mocno nieprzyjemna recenzja

To chyba do wyciecia??

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...sername=agus23

Edytowane przez awia
Czas edycji: 2005-07-20 o 17:59
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-20, 17:46   #2
beliczek
Zakorzenienie

Dot.: mocno nieprzyjemna recenzja

Trochę za dużo złych emocji w tej recenzji!
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-20, 17:48   #3
Jelonek
Zakorzenienie

Zaraz usunę i proszę o usunięcie z Twojego postu również, nie ma co czytać
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-20, 17:59   #4
awia
Zakorzenienie

oki
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-21, 08:31   #5
rzyrafka
Zakorzenienie

Podepne sie, tu jest link do lakiery Luminelle, który niewiedziec czemu znalazl sie w cieniach. A na dodatek recenzja tez jest jakas dziwna
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11441
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 18:23   #6
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Podpinam się pod wątek, chociaż recenzja jest "tylko" trochę nieprzyjemna:

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...rname=Ewulinka

Myślałam, że to ja mam zapędy do pouczania, ale po lekturze stwierdzam: nie, jednak nie mam

Poza tym dzięki tej Wizażance Faberlic ma ogromną szansę zrobić karierę na Wizażu jako "best in class" we wszystkich kategoriach

Uch, alem dziś czepliwa.
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 19:05   #7
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabi
Podpinam się pod wątek, chociaż recenzja jest "tylko" trochę nieprzyjemna:

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...rname=Ewulinka

Myślałam, że to ja mam zapędy do pouczania, ale po lekturze stwierdzam: nie, jednak nie mam

Poza tym dzięki tej Wizażance Faberlic ma ogromną szansę zrobić karierę na Wizażu jako "best in class" we wszystkich kategoriach

Uch, alem dziś czepliwa.
Może rozpoczęła ocenianie na KWC od tych najlepszych kosmetyków jakie używała Konsultatnki Avonu też mają dużo właśnie tych preparatów ocenione więc,że oceniła tylko jedną firmę to chyba jeszcze nic złego,choć podejrzliwego

Jak dla mnie ta recenzja nie ma w sobie czegoś takiego obrazliwego co sprawia,że powinna zostać usunięta.Jedyne co jest takie sobie to ta część:
a pani wyzej widac ze totalnie sie nie zna na kosmetykach i nie umie ich uzywac dlatego iż szampon ma za zadanie otworzyc luski wlosa i dokladnie go oczyścic oraz przetransportowac substancje regenerujace do wlosa co świetnie robi szampon faberlic

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 19:15   #8
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Macie rację, Ewulinka to chamska kryptoreklama Faberlica.
Jej recenzje właśnie usuwam.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 10:57   #9
Ewulinka
Raczkowanie

GG do Ewulinka

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Macie rację, Ewulinka to chamska kryptoreklama Faberlica.
Jej recenzje właśnie usuwam.

przepraszam ale chyba raczej ta opinia byla troche chamska...moze faktycznie troche za bardzo "zjechalam" moja poprzedniczke oceniajaca ten produkt wiec recenzja zostala usunieta i ok,byla to moja pierwsza recenzja na kwc i moze faktycznie mnie troche ponioslo ale recenzja zostala usunieta a mowienie ze "dzieki mnie faberlic ma szanse zrobic kariere na wizazu jako "the best in class" tez jest troche obrazajace,sorry ale chyba mamy tu oceniac kosmetyki ktorych uzywamy wiec to tez robie...mam recenzowac kosmetyki ktorych nie znam?? fakt ze najwiecej moich recenzji jest kosmetykow tej firmy ale to dlatego ze akurat najczesciej ich uzywam wlasnie kosmetykow faberlica -to chyba nie zbrodnia...uwazam ze sa dobre i dlatego moje recenzje sa dosc pozytywne,chyba mamy pisac co o danym prodkcie uwazamy wiec tak tez robie,nie pisze przeciez "dziewczyny uzywajcie kosmetykow faberlic bo sa najelpsze a wszystkie inne firmy do bani".... uwazam powyzsze opinie za obrazajace mnie i raczej te posty powinny byc usuniete a nie jakas tam jedna recenzja ktora wlasciwie nie byla az tak chamska jak posty wyzej....
Ewulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 11:26   #10
Ewulinka
Raczkowanie

GG do Ewulinka

i jeszcze slowko do pani "zlosliwiec" : Ewulinka nie moze byc kryptoreklamą,moze ją co najwyzej robic.
Stary 2005-10-26, 11:42   #11
sonja1
Rozeznanie

GG do sonja1

Ewulinko, Złosliwiec jest panem
sonja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 12:12   #12
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Ewulinka
i jeszcze slowko do pani "zlosliwiec" : Ewulinka nie moze byc kryptoreklamą,moze ją co najwyzej robic.
User nie może być np. trollem, ale działać jak on
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 14:34   #13
Ewulinka
Raczkowanie

GG do Ewulinka

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
User nie może być np. trollem, ale działać jak on

aha czyli nie moge wypowiedziec sie o jakims komsetyku pozytywnie zeby przypakiem jakis pan admin nie pomyslal sobie ze jestem trollem czy robie kryptoreklame...
Stary 2005-10-26, 19:42   #14
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez Ewulinka
przepraszam ale chyba raczej ta opinia byla troche chamska...moze faktycznie troche za bardzo "zjechalam" moja poprzedniczke oceniajaca ten produkt wiec recenzja zostala usunieta i ok,byla to moja pierwsza recenzja na kwc i moze faktycznie mnie troche ponioslo ale recenzja zostala usunieta a mowienie ze "dzieki mnie faberlic ma szanse zrobic kariere na wizazu jako "the best in class" tez jest troche obrazajace,sorry ale chyba mamy tu oceniac kosmetyki ktorych uzywamy wiec to tez robie...mam recenzowac kosmetyki ktorych nie znam?? fakt ze najwiecej moich recenzji jest kosmetykow tej firmy ale to dlatego ze akurat najczesciej ich uzywam wlasnie kosmetykow faberlica -to chyba nie zbrodnia...uwazam ze sa dobre i dlatego moje recenzje sa dosc pozytywne,chyba mamy pisac co o danym prodkcie uwazamy wiec tak tez robie,nie pisze przeciez "dziewczyny uzywajcie kosmetykow faberlic bo sa najelpsze a wszystkie inne firmy do bani".... uwazam powyzsze opinie za obrazajace mnie i raczej te posty powinny byc usuniete a nie jakas tam jedna recenzja ktora wlasciwie nie byla az tak chamska jak posty wyzej....
Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak się wtrącić, skoro zostałam wywołana do tablicy - bo wypowiedź, której fragment raz jeszcze przywołam
Cytat:
Napisane przez Ewulinka
przepraszam ale chyba raczej ta opinia byla troche chamska...moze faktycznie troche za bardzo "zjechalam" moja poprzedniczke oceniajaca ten produkt wiec recenzja zostala usunieta i ok,byla to moja pierwsza recenzja na kwc i moze faktycznie mnie troche ponioslo ale recenzja zostala usunieta a mowienie ze "dzieki mnie faberlic ma szanse zrobic kariere na wizazu jako "the best in class" tez jest troche obrazajace,sorry ale chyba mamy tu oceniac kosmetyki ktorych uzywamy wiec to tez robie...mam recenzowac kosmetyki ktorych nie znam??
zawiera cytat z mojego postu. Recenzja Ewulinki została usunięta, recenzja napisana przez Nią ponownie jest absolutnie politycznie poprawna, i dobrze że Natii pozwoliła sobie Ewulinkę zacytować, bo przynajmniej wiadomo, co bylo tam, gdzie dziś jest coś innego Przykro mi z powodu mojej krótkowzroczności, ale w dalszym ciągu nie dostrzegam nic "obrażającego" w tym co napisałam. Nie mówiąc o tym, że chamstwa w swoich słowach nie dostrzegam również. Ironię, owszem, ale od ironii do obrazy, że o chamstwie nie wspomnę, droga chyba daleka? Tym samym mam watpliwości, czy moje posty, a konkretnie jeden powyższy, winny być usuniete. Ponadto chcę zaznaczyć, że w chwili, kiedy wklejałam link do recenzji Ewulinki, zawierala ona mało pochlebne przytyki pod adresem innej recenzentki, co jest sprzeczne z Kodeksem Pudernic. Dwa, że wówczas wszystkie recenzje Ewulinki dotyczyły produktów firmy Faberlic i wszystkie wznosiły te właśnie produkty pod niebiosa, stąd moja uwaga ówczesna. Obecnie, jak widzę, Ewulinka recenzuje również kosmetyki innych firm, i nie wszystkie Jej recenzje mają pięć gwiazdek. Poza tym, Ewulinko, niech Ci Faberlic służy jak najlepiej Pozdrawiam
Ain't so far down

Edytowane przez sabi
Czas edycji: 2005-10-26 o 19:45 Powód: literówka
sabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 20:43   #15
Ewulinka
Raczkowanie

GG do Ewulinka

sabi wiem ze w twojej wypowiedzi nie bylo nic chamskiego (mowiac o chamskim poscie mialam raczej na mysli wypowiedz admina ze "jestem chamska kryptoreklama") natomiast "przyczepilam sie" do ciebie poniewaz twoj post odebralam troche jakbys mowila ze to źle ze oceniam caly czas wysoko produkty danej firmy, jesli uwazam ze kosmetyki moim zdaniem sa dobre to dlaczego mam dawac negatywne opinie,wiem ze bylo to raczej tak z ironia powiedziane a raczej napisane wiec to mnie zbytnio nie zbulwersowalo wiec spoko generalnie w calym moim powyzszym poscie mialam bardziej na mysli admina niz ciebie ale w kazdym badz razie dziekuje za sprostowanie
ps.faberlic dobrze mi złuzy hehe ,pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości