|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z chłopakiem
Hej, mam pewien problem i chaialabym poznac wasza opinie na ten temat bo sama juz nie wiem co mam myslec.
Otoz jestem w zwiazku na odleglosc, znamy sie juz sporo czasu zawsze nas do siebie ciagnelo,ale z wiadomych powodow nie chcielismy sie angazowac,ale tak jakos wyszlo,ze podczas tych wakacji zblizylismy sie do siebie bardziej niz kiedykolwiek wiec postanowilismy zaryzykowac i sprobowac byc ze soba. No i musze powiedziec,ze chyba naprawde sie w nim zakochalam, nigdy wczesniej czulam czegos tak silnego i z tego powodu jestem w stanie wytrzymac to,ze widzimy sie baaaardzo rzadko. Problem polega na tym,ze ostatnio widzielismy sie 2 miesiace temu i jak kiedys byl w stanie okazywac mi jakakolwiek czulosc, mile slowka, komplementy itd a przez te 2 miesiace nic... kompletnie nic, czuje sie jakbym rozmawiala z kolega ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Problem z chłopakiem
Cytat:
Ty sobie wyobrażasz cos innego, ale taka prawda. Żadna tarcza ochronna, żeby się nie zaangażować, on po prostu nie jest zaangażowany, raczej prosty sposób, żeby wychładzać kontakt, którego już nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety będę okrutna - ja w ogóle nie wierzę w związki na odległość. Rozumiem jak ktoś jest ze sobą xx lat, a potem nagle jakaś rozłąka z powodu pracy czy coś, ale od razu wchodzić w związek, gdy się widuje człowieka tak rzadko? Po co to? Dla mnie to taki udawany związek. Ot tylko rozmowy, właśnie jak z kolega; rzadkie spotkania. To absolutnie nie dla mnie i w sumie jeśli jesteście młodzi to mu się nie dziwię. Pewnie na co dzień spotyka na swojej drodze wiele dziewczyn, ma koleżanki, widzi związki znajomych itp. Czasami brakuje kontaktu cielesnego - i nie chodzi mi tutaj o seks, ale o samo głupie przytulenie, złapanie za rękę - ta bliskość. Telefony, komunikatory tego nie zastąpią.
+ stwierdzenie faceta, że się wolno angażuje. Szkoda, że się zaangażowałaś, bo teraz cierpisz.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tu chyba nie ma zadnej filozofii. On byl wobec Ciebie dobitnie szczery, i po tym co powiedzial mysle ze nawet nie zasluguje na Twoja uwage.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tej mąki chleba nie będzie. Mój ex tzaczął powoli przestać do mnie pisać. Nie wysyłał mi miłych rzeczy a potem zerwanie przed październikiem gdzie związek miałby szanse na związek w tym samym mieście a dzieliło nas 150km. Teraz jestem z innym i jest odwrotnie. Dzieli nas 300 km i staramy się co 2 tygodnie spotykać. Są mile SMS, rozmowy codzienne przez komórkę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.