|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wycieczki niestandardowe - rejsy, spływy
Hej!
Dziewczyny tak się zastanawiam nad opcją na jakiś wyjazd tylko kurza noga, ile można jeździć na te opcje all inclusive i wygrzewać się nad basenem, jeść i tyć :/ ? Może macie jakieś ciekawe propozycje albo kraje gdzie można pojechać a niewiele osób było? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Podróżniczka
|
Dot.: Wycieczki niestandardowe - rejsy, spływy
Cytat:
Mnóstwo jest takich krajow ale to wszystko zależy co chcesz dokładnie robić, ci zobaczyć i jaki budżet na to przeznaczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak, żeby nie zbankrutować
![]() ![]() Myślałam właśnie o jakimś rejsie... Podobają mi się niektóre oferty, tylko kurczę trochę drogo wychodzą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zależy też, na ile chcesz się angażować fizycznie: góry, kajaki, rafting? Ja uwielbiam podróże z plecakiem, sama sobie przygotowuję trasę, rezerwuję noclegi, sprawdzam połączenia. I zawsze robię plan B, gdyby coś nie zagrało
![]() W ten sposób trafiasz tam, gdzie niewielu turystów, a miejsca fantastyczne i mało znane. Ale oczywiście zdarzają się niewypały (parę razy), no i nie jest tak bezpiecznie jak z biurem podróży - zawsze jest ryzyko, że cię ktoś zaczepi, okradnie, albo znajdziesz się w szczerym polu bez połączenia (nie zdarzyło mi się nic z tego).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.