|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czy to przyjaźń?
Mam pytanie. Otóż 3-4 lata temu poznałam A. (25lat ma) dobrze nam się pisało. Zdziwiło mnie to że on wie o mnie za dużo(moja wina) a ja o nim mało. A uważałam za prawdziwego przyjaciela.
Poznałam go z kumplem. (potem ten kumpel się przyznał że obrabiali mi tyłek za plecami) A się nie przyznaje i stwierdził że już nie pisze z tym kumplem. Jednak 2 dni temu miał urodziny, dziś mam ja i nawet na głupim facebooku(cały czas online) nie złożył życzeń. (od sytuacji z plotami ograniczyłam, mocno kontakt) Jak teraz się mam w stosunku do niego zachować? PS. Tu nawet nie chodzi o życzenia. Ale sam się nie odzewie zawsze ja muszę napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy to przyjaźń?
Po co chcesz mieć kontakt z kimś, kto ma 25 lat, a zachował się niedojrzale w sposób, który jeśli już, to pasuje bardziej do 13-letnich dziewczyn, niż do 25-letniego mężczyzny? Jeśli nie chodzi o życzenia, to o co? I nie, jeśli ktoś obrabia ci tyłek za plecami to nie jest to przyjaźń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Nie bardzo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
|
Po co mieć takiego "przyjaciela", to nie wiem. Zwłaszcza, że świetnie sobie radzisz z brakiem kontaktu. Olej chłopa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- Wasz kontakt polega na pisaniu na fejsbuku (czyli jest żaden, bo pisanie na czacie to nie rozmowa ani nie relacja, relacje z ludźmi polegają na tym, że się z nimi spotyka i rozmawia twarzą w twarz, a nie na tym, że się napisze "ehe ok spoko" w przerwie w grze) - zawsze Ty do niego piszesz, on do Ciebie nigdy (to Ci przez 3-4 lata nie dało do myślenia?) - piszesz mu o sobie dużo, on Tobie nie - prawdopodobnie on obgaduje Cię. Ja tu nie widzę nie tylko przyjaźni, ale nawet fajnej znajomości. Ot, narzucasz mu się z jakimiś głupotami na fb. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ten kumpel to prawdziwy taki? Z realu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Trochę dziwna ta Wasza znajomość, a na przyjaźń mi to nie wygląda. Ogranicz albo urwij kontakt i nie będziesz miała dodatkowych problemów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.