|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Garnitur do 600 zł
Witam, za 7 dni mam połowinki i muszę kupić garnitur. Mogę przeznaczyć na niego maksymalnie 600 zł. Jeden już sobie upatrzyłem w recmanie, lecz nie wiem czy opłaca się kupować w tym sklepie, bo pierwszy raz mam z nim styczność. Oto link: http://recman24.com/sklep/pl/recman/...arnitur-halton Co myślicie? Macie może jakieś propozycję? Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Garnitur do 600 zł
http://www.bytom.com.pl/studniowka-2015-208-k
Mam doświadczenie z garniturami z Bytomia i od siebie bym je poleciła. Zwróć uwagę na mocne przeceny ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moj partner kupil niestety garnitur w Recman- mozna prac tylko chemicznie, a po deszcze zostały na marynarce straszne slady ktore nie chca zejsc.
rozwazamy reklamacje ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
jaki potrzebujesz rozmiar? celuj w coś najlepszego, nie w takie dziadostwo
mój partner ostatnio kupił garnitur Lantiera przeceniony z 1800 na 720 zł przeszukaj tutaj http://vistula.pl/oferta-specjalna-garnitury-vst Vistula ma świetne garnitury - jak nie znasz rozmiaru to podjedz do jakiejs galerii do sklepu firmowego i dopasuj najpierw a potem sprawdz na stronie - ja tak zrobiłam i dzięki temu upolowałam to przecenione cudo ![]() Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-11-08 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A moze wizyta w Outlecie, jesli tak owy masz gdzies niedaleko miejsca zamieszkania?
Mozna tam dostac garnitury naprawde dobrych marek, swietne jakosciowo za ulamek ich pierwotnej ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hmm. budżet jest ograniczony ze względu, że jestem uczniem i potrzebuje garnitur na połowinki. Dostałem garnitur na egzaminy w 3 gimnazjum i rodzice mówią, że mam dobry garnitur. Wracając do tematu to widziałem również niedrogie garnitury w sklepach typu h&m, zara itp. Co myślicie?
http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-65243 ten garnitur jest całkiem ok, tylko czy dostanę go w sklepie stacjonarnym. Edytowane przez Erisson Czas edycji: 2014-11-09 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
jedz do sklepu Vistuli i dopasuj rozmiar - w normalnych sklepach nie ma tych przecenionych garniturów, sa w outlecie i na stonie internetowej
zwroc tez uwage na sylwetke - bo jesli jestes raczej szczuply to vistula ma slimy - zaznacz ta opcje i wsrod nich szukaj dla siebie czegos ten co wybrales bardzo ladny, i kosztowalby po tym dodatkowym rabacie 420 zł - super cena, jak się popatrzy na jakosc i cene wyjsciowa - dodatkowy rabat jest do 11.11 wiec masz czas na dobranie rozmiaru stacjonarnie, chyba, ze dopasujesz po tabeli rozmiarów potrzebujesz wymiary - wzrost, klatke piersiowa i pas aha i szybko doreczaja, wiec spokojnie zdążysz powodzenia i jesli bedziesz potrzebowal porady, to pisz aha, w zarze, h&m raczej nie kupisz takiej jakosci garnituru jak z Vistuli - przynajmniej spróbuj, bo moze coś trafisz i bedziesz mial porzadny garnitur - a taki sie zawsze przydaje adresy sklepów http://www.promoceny.pl/sklepy/szukaj/vistula/ Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-11-09 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Właśnie połowniki mam w sobotę, jeśli jutro zamówię to zdążą dostarczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
zdążą, bardzo szybko dostarczają
zamów kurierem za pobraniem i zaznacz w uwagach, ze to pilne, dla pewności możesz tez zadzwonić w środę rano do nich chociaż zamówienie do paczkomatu mialam w 24 godziny u siebie, więc nie wiem czy to nie byłaby najszybsza opcja - ale zaznaczam, że to zrobił inny sklep, Vistuli schodzi trochę dłużej wyslą w srodę i w czwartek bedziesz go miał u siebie gwarantuję ![]() pochwal się, jaki wybrałeś? Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-11-10 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.