|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Gorąca prośba Rękawiczki !! :)
Witajcie kochane wizaz... kurkan ie iwme jak to szło ale mniejsza z tym mam do was bardzo wielką
prośbębo mniej więcej sprawa wyglada tak: 28 stycznia mam studniówkę mam gotycką suknię na ramionczkach i potrzebuje długich rekawic do tego czarnych lub moze z akcentami czerwonego najlepiej jakies koronkowe no sama naprawde sama nie wiem !!! i tu moja prośba Wszystko co macie naprawde cenne dla mnie bo naprawde u mnie nie ma takowych rzeczy ehh ta podkarpacka bieda :| No i oczywiscie wchodzi w rachube kupno wymiana albo nie wiem wypozyczenie jezeli to były by jakies takie rekawiczki co nie mozecie sprzedac :P moge nawet umowe spisac ale to głupio brzmi no ale taka prawda bo z dosciadczenia wiem ze sama bym komus nieznanemuot tak nie pozyczyla sowich ciuchow bo to niedorzeczne Naprawde Licze na Wasza pomoc bo jestem kompletnie zdesperowana inie moge sobie darowac ze nie dokupilam w angli rekawiczek bo sukni ;( lupia baba no normalnie szok !!! Z gory dzieki buziaki *![]() :
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gorąca prośba Rękawiczki !! :)
Cytat:
a nawet z tego miasta co ty ![]() faktem jest to że tu nic praktycznie dostać nie można
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

mam gotycką suknię na ramionczkach
i potrzebuje długich rekawic do tego czarnych lub moze z akcentami czerwonego
*
a nawet z tego miasta co ty