![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Tester jako prezent - wstyd?
Witam Drogie Panie. Jako, że jestem facetem i umysł kobiety jest dla mnie absolutnie nieprzenikniony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nindżopesz
|
Dot.: Tester jako prezent - wstyd?
Ja bym się cieszyła - o ile znam i lubię takie perfumy a nie zostały wybrane "na pałę" lub bo najtańsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Według mnie nie wypada. Kup jej jak Ci zasugerowała inna wizażanka mniejsza pojemność ale oryginalnego produktu.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że gdyby był to prezent dla kogoś, z kim łączą nas bardziej oficjalne stosunki, to powinien być to normalny flakon, nawet mniejszej pojemności. Ale skoro to jest dziewczyna autora, to nie widzę nic złego w testerze. Jeśli to nie musi być niespodzianka, to zdecydowanie bym zapytała. Ja tam 100 razy bardziej wolałabym dostać wymarzone perfumy w testerze 100 ml niż np. normalny flakon 30 ml, jakby mi chłopak dawał taki wybór. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz jak wygląda tester tych perfum? To znaczy czy ma korek oraz czy ma trwały grawerunek (niektóre testery mają jedynie naklejki, które można łatwo odkleić) z napisem "tester"? Jeśli ten tester ma korek i naklejkę oraz nie różni się niczym od normalnego produktu to kupuj tester i zapakuj po swojemu ![]() Ja bym się też ucieszyła bardziej z testera niż malutkiej pojemności no ale to tylko moje zdanie.
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja uważam że dla bliskiej osoby wypada. Możesz jakoś fantazyjnie zapakować i nie sądzę by obdarowana się boczyła widząc wielką flachę. A w ogóle napisz co to za zapach...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie chciałbym otrzymać w prezencie testera wolałabym mniejszą pojemność ale oryginalnie zapakowaną i w ładnym flakonie.. tester mogę kupić sobie sama...
Ja również nie zdecydowałabym się na obdarowanie kogoś testerem, twierdzę, że jednak nie wypada.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Perfumy o których mowa, to Chanel Coco Mademoiselle, w grę wchodzi tylko 100ml. Niestety, tester ma paskudny korek...
Nie chcę zdradzać Wybrance swoich zamiarów, fajnie byłoby, gdyby element zaskoczenia jednak pozostał. ![]() Cóż, chyba będę musiał przespać się z problemem. Bardzo Wam dziękuję za odzew! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/chanel-coco-mademo...720823740.html http://allegro.pl/coco-chanel-mademo...778502695.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tester nie ma chyba korka tylko tekturową nakładke... Poza tym uważaj, bo na allegro podróbek testerów mnóstwo :-(
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O żadnych odpowiednikach to nawet tu nie wspominaj ![]() ![]() ![]()
moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261940 moja fragrantica http://www.fragrantica.com/member/213446/ Arabistka, w sercu i na papierze ![]() ...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة Edytowane przez Latiha Czas edycji: 2014-11-07 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Biegnąca z wilkami
|
Ja bym się nie obraziła za prezent - tester ukochanych perfum (dla mnie liczy się TEN zapach!!!) Ale znam osoby, którym bym takowego nie podarowała, ze względu na wygląd pudełka (i ewentualny brak korka) - wiem, że mogło to by być źle odebrane. Wszystko zależy na jakim etapie jest znajomość. Jeśli na początkowym, to nie kupowalabym testera. Sama do dzisiaj bardzo miło wspominam pierwszy prezent od męża (dawno temu, wtedy chłopaka, po 2 miesiącach znajomości) - wymarzone Eau de Dali w zestawie świątecznym w ozdobnym pudełku
![]() Chyba że...tak artystycznie (decoupage, bookscrapping, collage) ozdobisz pudełko testera, że stanie się czymś wyjątkowym i niepowtarzalnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz bym nie miała nic przeciwko jakby mąż po prostu powiedział: masz tu kasę i se kup jaką perfumę ![]() Ale jakby to był początek związku to raczej po takim tekście nie bylibyśmy razem ![]() Ja chyba taki elegancki, klasyczny zapach wolałabym dostać "kompletny" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Tylko nie kupuj tych podróbek testerów za 200zł! to dopiero byłaby wtopa.
Musisz kupować akurat takie drogie perfumy? Oryginalny tester Mlle to i tak cena ok 350-400zł. Właściwie na allegro to widzę tylko podróby EDP do 200zł i normalne, oryginalne produkty nie-testery za 400zł. Przy EDT testery i normalne perfumy kosztują właściwie tyle samo (320-330) więc gdzie Ty w ogóle widzisz rozbieżności cenowe które by uzasadniały kupowanie komuś w prezencie testera tego zapachu? Wiesz swoją drogą , czy Twoja dziewczyna w ogóle lubi te perfumy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja u sprawdzonych sprzedawców najtaniej znalazłam setkę za 420 zł z przesyłką, produkt. No nie są tanie... jak będziesz kupował to zanim klikniesz pytaj bo będzie wtopa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Mam jakieś tam zdolności plastyczne i nawet planowałem sam to wszystko przyozdobić, ale nie wiedziałem, że jest taki problem z podróbkami, zupełnie się na tym nie znam. A te Coco są Jej ulubionymi perfumami, których już niestety od dawna nie ma, z uwagi na cenę. Chyba po prostu odmówię sobie paru rzeczy i szarpnę się na nie-tester, bo faktycznie, skoro tak łatwo jest trafić na trefny towar, to lepiej nie ryzykować.
Jeszcze raz Drogie Panie - dziękuję za odzew! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tu jest trochę taniej: http://allegro.pl/kalaaps-chanel-coc...764244378.html
![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-11-08 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Killing me softly
|
Nie chciałabym dostać testera niezależnie od etapu znajomości
![]() (podobnie z odlewkami oryginalnych perfum, kupuję je dla siebie i nie mam oporów, ale z oryginalnej pięknej flaszki to inaczej pachnie ![]() Wiem, jestę snobę.
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Prawda. Z drugiej strony, wolałabym tester czegoś co kocham, niż nietester czegoś, co mi się nie podoba. Mam nadzieję, że Mademoiselle, o które pyta autor, są lubiane przez jego wybrankę, a nie tylko popularne, żeby nie było zawodu, bo to droga rzecz ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Moim zdaniem po prostu nie wypada dać testera w prezencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w temacie ja bym się nie obraziła ... Ale to wszystko zależy...W jakich jesteście relacjach ...
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
No widzisz a mój mówi "perfumę" z premedytacją, wypowiadając to słowo z w zdaniu głośniej i z przeciągłym ąąąąąąąąąąąąą iiiii się śmieje
![]() On się uparł żeby mnie kompromitować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą jest też sposób można pogadać na ten temat... Kurcze z tego co wyczytałam oboje muszą nazbierać na flaszkę. Ja nie chciałabym żeby mój luby przepłacał za "perfumę " tylko dlatego że wstyd testera dać... No i skakałabym pod sufit jakbym tester dostała a za resztę kasy romantyczna kolacja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Nindżopesz
|
Ja jeszcze dodam, że to też zależy od stopnia "zamożności" delikwenta. Tester kupiony przez tzw. biednego studenta byłby rozczulający (że niby odjął sobie od ust
![]() Jednak odradzam samodzielne upiększanie flakonu (nawet nie umiem sobie tego wyobrazić, okleić korek sreberkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.