|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sukienka/dżinsowy gorsecik na jesień?
do tej pory uważałam to za typowo letnie ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie nadawałyby się też na jesień, chodzi o dżinsowy gorsecik zapinany z przodu, który chciałam ubrać do czerwonej spódnicy z czarnym pasem i do czarnego swetra, ale nie wiem jakby to wyglądało i w sumie nie mam pomysłu żadnego jeśli chodzi o buty i w ogóle wszystko, to samo z sukienką
![]() ![]() załączam zdj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sukienka/dżinsowy gorsecik na jesień?
Sukienka bardzo ładna widzę ją z kryjącymi czarnymi rajstopami bądź granatowymi do tego lity lub sznurowane botki
![]() ![]() ![]() co do gorsetu to może w połączeniu z rurkami jeansowymi i ewentualnie jakąś koszulą w kratkę przewiązaną na supełek ![]() ![]()
![]() Twój pot, Twój ból, Twoje łzy - ich zazdrość. ![]() Edytowane przez niusiak25 Czas edycji: 2014-10-08 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sukienka spoko, ale ten gorsecik to się moim zdaniem tylko na bal przebierańców nadaje - radosna kowbojka jednym słowem.
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2014-10-23 o 07:05 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dobrze, więc skoro nie odczytałaś nie-wprost, to powiem wprost: NIE NOSIĆ W OGÓLE. taka jest moja opinia i ta jest akurat bardzo życzliwa.
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ależ nerwowa... czyżby zabolało, że wybór odzieży został skrytykowany?
skoro opinie masz w d, to po co pytasz?! gdzie tu logika!? ps. to jest forum. tu się rozmawia i komentuje. proponuję oswoić się również z krytyką, bo czeka cię w przeciwnym razie wiele nerwów.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Gorset
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.