|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki płyn do naczyń?
Może któraś z Was znalazła płyn do naczyń który dobrze zmywa i jednocześnie nie niszczy rąk. Napiszcie czego używacie do zmywania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Jaki płyn do naczyń?
osobiscie nie spotkałam sie z takim ale zmywam w rękawiczkach i problem sie rozwiazał
![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Taki płyn nie istnieje bo żeby dobrze zmywać gary musi dobrze rozpuszczać i wypłukiwać tłuszcz czyli im lepszy płyn tym bardziej masakruje dłonie bo wymywa ze skóry tłustą ochronną warstewkę. Najlepszy sposób na piękne rączki to rękawiczki, ja zawsze myję i w ogóle wszystko robię w rękawiczkach. Próbowałam różnych płynów i oprócz ceny prawie niczym się nie różnią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Taki płyn nie istnieje bo żeby dobrze zmywać gary musi dobrze rozpuszczać i wypłukiwać tłuszcz czyli im lepszy płyn tym bardziej masakruje dłonie bo wymywa ze skóry tłustą ochronną warstewkę. Najlepszy sposób na piękne rączki to rękawiczki, ja zawsze myję i w ogóle wszystko robię w rękawiczkach. Próbowałam różnych płynów i oprócz ceny prawie niczym się nie różnią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
używam płynu pur balsam z aloesem uważam,ze jest świetny .Produkt nie drogi choć też nie taki tani w porównaniu do innych z dolnej połki ale uwazam,że naprawde jest dobry , nie niszczy rąk a dodatkowo świetnie zmywa i pachnie
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
używam płynu pur balsam z aloesem uważam,ze jest świetny .Produkt nie drogi choć też nie taki tani w porównaniu do innych z dolnej połki ale uwazam,że naprawde jest dobry , nie niszczy rąk a dodatkowo świetnie zmywa i pachnie
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię balsam Izo - taki niebieski. Jak na mój gust to on faktycznie mniej wysusza dłonie niż inne, a zmywa bez zarzutu i właśnie dlatego często do niego wracam. Tyle że trudno go dostać - a sama kupuję go tylko w Tesco za 3,99zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja przez kilka lat używałam Ludwika, ale ostatnio bardzo wysusza mi ręce i czuje jakby skóra po myciu naczyń robiła mi się za mała. Teraz używam pur balsam.
Ale mój najlepszy sposób na ładne rączki to... zmywanie naczyń przez męża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
faktycznie Pur Balsam jest chyba najmniej szkodliwy dla łapek.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Kakusia Twój pomysł na ładne rączki jest chyba najlepszy- zmywać naczynia mężem he he he, ale w przypadku mojego męża to chyba wodociąg miejski nie wytrzymałby takiego obciążenia sieci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki płyn do naczyń?
<ciach cytat>
I znów ten sam spam ![]() Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2014-11-26 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
biegam dla Zabawy
|
Dot.: Jaki płyn do naczyń?
No sporo jakoś ostatnio
![]() Od razu może napiszę, że kolejny też usunę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.