|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Identyfikacja Dior Pure Poison!! pilne
cześć
zamówiłam perfumy dior pure poison i niby zapach jest taki sam z tym,że buteleczka ma stary design i jest troszke zniszczona a perfumy nie były wcześniej używane. może ktoś mi pomoże stwierdzić czy to oryginał czy podróba ?Jezeli ktoś odpisze na moją wiadomośc wysle zdjęcia z gory dziekuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Identyfikacja Dior Pure Poison!! pilne
To nie mogłaś wcześniej użyć wyszukiwarki?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
jak to wyszukiwarki ? na zdj produktu w sklepie online widniało zdjęcie butelki nowej którą znam i widziałam,a perfumy który dostałam były zaplombowane,kobieta która mi je sprzedawła nie otwierała ich. nie widziałam ,że dostane starą butelkę
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Mamy już wątek do takich problemów(z resztą już go znalazłaś).
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
to własnie Wam dziewczyny tłumaczę
skoro w zdjęciach był tylko kartonik od perfum ,który zresztą znam,nic wiecej jak miałam sprawdzić butelkę ?skąd miałam wiedzieć, że przyjdzie inna butelka niz ta która widziałam wczesniej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

zamówiłam perfumy dior pure poison i niby zapach jest taki sam z tym,że buteleczka ma stary design i jest troszke zniszczona a perfumy nie były wcześniej używane. może ktoś mi pomoże stwierdzić czy to oryginał czy podróba ?Jezeli ktoś odpisze na moją wiadomośc wysle zdjęcia z gory dziekuję 

Mamy już wątek do takich problemów(z resztą już go znalazłaś).