|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
victoria's secret - modelki:(
z przykroscia odkrylam ze glowne gwiazdy rzeczonej firmy swoje wdzieki zawdzieczaja chirurgom plastycznym!!! tyra banks, gisele i lima maja silikony, a lima ma dosc mocno kolagenem usta zrobione...
to nie fair, w tym momencie nie podziwiamy czyjegos piekna tylko dobra robote chirurga plastycznego! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: victoria's secret - modelki:(
to narmalka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A czy ktokolwiek Cię zmusza żebyś je podziwiała??
Jeśli komuś się podobają, to niech się nimi zachwyca, jeśli się nie podobają, to niech nawet spluwa z odrazą, ale nie można mieć pretensji o to jak wyglądają do nich samych, chirurgów plastycznych i firmy Victoia's Secret. Nie podoba Ci się- nie oglądaj, proste. Naturalne "piękno" można śmiało podziwiać na wyboracvh miss mokrego podkoszulka, w takim np. Pcimiu Dolnym, lub czy choćby Skarżysku (w wakacje miałam tą wątpliwą przyjemność ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Gosz, ja też kiedy dowiedziałam sie o Limie, poczułam się straaasznie rozczarowana, strrrasznie. Faktycznie to już jednak nie to, kiedy się wie, że natura była poprawiana
![]() Co do Tyra'y- ma swój tok szoł w USA , w jednym z odcinków przekonywała , że jej miseczka D to sama natura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
oj mnie chyba mało obchodzi co kto ma prawdziwe co nie, tych pań to ja nawet wszystkich nie znam (znaczy nie wiem kto to), podziwiam ładne buźki czasem w tv, ale wiem, że jednocześnie podziwiam efekt pracy sztabu fachowców i hmm nie interesuje mnie co z natury, a co ze skalpela 'wypadło'. ja się w życiu już dość 'kompleksiłam' i teraz mam duży dystans do takich rewelacji. nigdy nie lubiłam kolorowych gazet z fotkami, szczerze - wolę wejść na MM i popodziwiać wizażanki, mam nadzieję że coraz więcej osób będzie się umiało uwolnić od tej presji mediów, gazet, 'kanonów piękna' i przestanie się dyskutować na temat cudzych piersi czy warg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chyba nie ma juz modelek bez poprawiania czegokolwiek.dlatego podchodze zdrowo do modelek,aktorek itp nie zachwycam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.