wiecie gdzie mozna dostac probke Mauboussin? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-04, 15:26   #1
cleosfera
Przyczajenie

wiecie gdzie mozna dostac probke Mauboussin?

hej dziewczyny, jak w tytule, wiecie gdzie moza dostac probke, bo w zandnej drogerii ie znalazlam, a szkoda mi troche kupowac z internetu za 100zl nie znajac zapachu.. mniejszych pojemnosci zeby bylo taniej nie znalazlam. chodzi mi konkretnie o ta:
http://www.iperfumy.pl/mauboussin/by...na-dla-kobiet/
cleosfera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-06, 08:25   #2
AAAnka
Wtajemniczenie

Dot.: wiecie gdzie mozna dostac probke Mauboussin?

Cytat:
Napisane przez cleosfera Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, jak w tytule, wiecie gdzie moza dostac probke, bo w zandnej drogerii ie znalazlam, a szkoda mi troche kupowac z internetu za 100zl nie znajac zapachu.. mniejszych pojemnosci zeby bylo taniej nie znalazlam. chodzi mi konkretnie o ta:
http://www.iperfumy.pl/mauboussin/by...na-dla-kobiet/
Nigdzie w necie nie ma próbek, ja kupiłam w ciemno 30ml za 55zł w perfumerii inperfumy:
http://www.inperfumy.pl/produkt/maub...owana-edp-30ml

Czekam już z 1,5tyg. Dostałam w końcu info że kurier wyszedł.Na szczęście za pobraniem , więc się nie bałam-to jakaś czeska perfumeria, ale opinii mało i kiepskie-ja ryzykuję... Kontakt tez w łamanej polszczyźnie i nie rozumieja sensu zadawanych pytań(pytałam o wersję sprzed reformulacji)...zobaczymy .
AAAnka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-06, 08:43   #3
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

A na allegro szukałaś?
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-06, 09:32   #4
vilka80
Wtajemniczenie

wiemy, u mnie

zapraszam na PW

vilka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-07, 10:54   #5
paolcia144
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AAAnka Pokaż wiadomość
Nigdzie w necie nie ma próbek, ja kupiłam w ciemno 30ml za 55zł w perfumerii inperfumy:
http://www.inperfumy.pl/produkt/maub...owana-edp-30ml

Czekam już z 1,5tyg. Dostałam w końcu info że kurier wyszedł.Na szczęście za pobraniem , więc się nie bałam-to jakaś czeska perfumeria, ale opinii mało i kiepskie-ja ryzykuję... Kontakt tez w łamanej polszczyźnie i nie rozumieja sensu zadawanych pytań(pytałam o wersję sprzed reformulacji)...zobaczymy .
Aniu , jak znajdziesz czas , to podziel się informacją , jak zakończyła się Twoja transakcja z inperfumy. Pozdrawiam
paolcia144 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-07, 11:44   #6
AAAnka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paolcia144 Pokaż wiadomość
Aniu , jak znajdziesz czas , to podziel się informacją , jak zakończyła się Twoja transakcja z inperfumy. Pozdrawiam
Dziś a w zasadzie za jakieś 1/2 godzinki powinny do mnie przyleciećTeraz zerknęłam że zamówienie złożyłam 24 października,czyli dziś mija 2 tyg
Jakoś niespecjalnie mi się spieszy ale w porównaniu do innych perfumerii to jest szokujące....Plusem jest cena.No i sam fakt że były dostępne, zamówiłam najpierw w xperfume i niestety niby dostępne na stronie a na drugi dzień "blacha w czoło"-info że brak towaru!Tak więc lada moment zdam relację z tranzakcji
Stary 2014-11-07, 11:54   #7
paolcia144
Raczkowanie

Cytat:
Dziś a w zasadzie za jakieś 1/2 godzinki powinny do mnie przyleciećTeraz zerknęłam że zamówienie złożyłam 24 października,czyli dziś mija 2 tyg
Jakoś niespecjalnie mi się spieszy ale w porównaniu do innych perfumerii to jest szokujące....Plusem jest cena.No i sam fakt że były dostępne, zamówiłam najpierw w xperfume i niestety niby dostępne na stronie a na drugi dzień "blacha w czoło"-info że brak towaru!Tak więc lada moment zdam relację z tranzakcji
Dziękuję Czekam z niecierpliowśćią

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-07, 14:06   #8
AAAnka
Wtajemniczenie

Dotarło, wszystko ok Zapachu nie sprawdzam bo jestem w pracy ale świerzbi mnie Pudełko od perfum ok, dobrze zabezpieczone-aczkolwiek nigdy z perfumerii nie otrzymałam przesyłki w kopercie(zawsze w kartonikach) a tu właśnie dostałam taką brzydką zszarganą kopertę...
Stary 2014-11-07, 14:15   #9
paolcia144
Raczkowanie

Cytat:
Dotarło, wszystko ok Zapachu nie sprawdzam bo jestem w pracy ale świerzbi mnie Pudełko od perfum ok, dobrze zabezpieczone-aczkolwiek nigdy z perfumerii nie otrzymałam przesyłki w kopercie(zawsze w kartonikach) a tu właśnie dostałam taką brzydką zszarganą kopertę...
Chciałabym u nich zrobić zamówienie , ale po tych wszystkich opiniach trochę się boję. Dziwna ta firma , ale cieszę się, że z Twoim zamówieniem wszystko ok Pozdrawiam.
Stary 2014-11-07, 14:46   #10
AAAnka
Wtajemniczenie

Myślę że czas realizacji związany jest z tym iż to Słowacka perfumeria, przesyłka nie idzie bezpośrednio ze Słowacji-tylko przez jakąś polską firmę.Maile pół po polsku-pół "po czesku"/słowacku Mają w ofercie w ciekawych cenach testery i nawet domówiłam sobie takie cudo jak Mini Kiss Ulric de Varens za śmieszne pieniądze(podobno podobne do Manifesto I.Rossellini), długo nie były dostępne nigdzie(teraz na Allegro). Nie wiem czy spodoba mi się Mauboussin bo polowałam na edt, ale myślę że można zaryzykować.Aczkolwiek za niewiele więcej możesz kupić w polskich perfumeriach 100ml ok.96zł(xperfume)
Stary 2014-11-07, 19:58   #11
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że czas realizacji związany jest z tym iż to Słowacka perfumeria, przesyłka nie idzie bezpośrednio ze Słowacji-tylko przez jakąś polską firmę.Maile pół po polsku-pół "po czesku"/słowacku Mają w ofercie w ciekawych cenach testery i nawet domówiłam sobie takie cudo jak Mini Kiss Ulric de Varens za śmieszne pieniądze(podobno podobne do Manifesto I.Rossellini), długo nie były dostępne nigdzie(teraz na Allegro). Nie wiem czy spodoba mi się Mauboussin bo polowałam na edt, ale myślę że można zaryzykować.Aczkolwiek za niewiele więcej możesz kupić w polskich perfumeriach 100ml ok.96zł(xperfume)
Ja kupiłam z xperfume tydzień temu. Przyszło w pudełku ale bez pudełka własnego/ Piewszy raz perfumy z perfumerii dostałam tylko w bąblach. EDT też wolałabym, ale raczej niedostępne już
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 12:17   #12
jewerly
Zadomowienie

Ja tez dostałam z xperfume sam flakonik bez pudełka ale oczywiście w paczce
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości