|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tani nocleg w Gdansku
Mam do zaoferowania tani nocleg w Gdansku- 2 pokojowe mieszkanie o wysokim standardzie, info na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Tanie noclegi w Gdańsku
Hej Dziewczyny
![]() wiem że już taki temat był na forum, ale wszystkie propozycje noclegów które tam padły albo są nieaktualne, albo po napisaniu okazało się że właściciele żądają kosmicznych cen. .. A więc... szukam noclegu w Gdańsku, dla 2 osób, całkowicie poza sezonem (styczeń). Nie wiecie może czy jest taka opcja, żeby gdzieś cena za dobę wynosiła 30zł -35 zł.? To było pierwsze pytanie, a drugie.. byliście albo mieszkacie w Gdańsku? Możecie mi polecić co naprawdę warto tam zobaczyć? Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tanie noclegi w Gdańsku
Polecam pokoje gościnne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ewa
|
polecam Muzeum Bursztynu ,Dwór Artusa ,Ratusz (wejście na wieżę) Targ Węglowy(spacer nabrzeżem) Muzeum Heweliusza (stare zegary) i oczywiście Bazylika konkatedralna Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku,wszystko w pobliżu na Starym Mieście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- http://pokojegdansk.spanie.pl/zakladka/opis
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.