|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szczesliwa z kims innym
Witajcie
Ostatnio chlopak mi powiedzial taki tekst " Chce Twojego szczescia i mysle ze z kims innym bedziesz szczesliwsza"co mam przez to zrozumiec ? Dobrze nam sie uklada, sam nawet powiedzial ze jest mu ze mna dobrze wiec nie wiem dlaczego przyszlo mu takie cos na mysl. On jest z tych facetow co malo okazuja emocje i mu czasami cos na ten temat wspomne, ze chcialabym zeby wiecej mi mowil milych, cieplych slow ale nie sadze zeby tylko to bylo powodem tego co mi ostatnio powiedzial. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczesliwa z kims innym
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
żebyś mu powiedziała, że to z nim jesteś najszczęśliwsza i z nikim nie będzie Ci tak dobrze
![]() często wyznajesz mu uczucia? może jest niedowartościowany i chciał zwrócić Twoją uwagę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
sissy that walk
|
Do-kła-dnie. To poduszeczka pod rozstanie. On jest okropny, Ty cudowna, z innym będzie Ci lepiej, bla bla bla.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie prawie wcale nie wyznaje mu uczuc, on tez nie jest w tej kwestii wylewny, jest zamkniety w sobie i malo co okazuje emocje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to właśnie masz powód - powoli Cię spławia.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To takie banalne teksty w ogóle nie są szczere......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Pewnie chce się rozstać - ludzie czasem sprzedają wtedy takie tanie banały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Długo jesteście razem, że jest taki przekonany że nie będziesz z nim szczęśliwa? Dla mnie to też nie jest przejaw jakiegoś altruizmu ( będę cierpiał, ale cię zostawię dla twojego dobra). Niech nie robi z siebie jakiegoś Edwarda ze zmierzchu .... Dla mnie to albo wstęp do rozstania albo zwrócenie na siebie odwagi
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestesmy razem jakies 4 miesiace. Tlumaczyl sie tym ze przeszakadza mi w nim pare rzeczy ale to sa takie blahostki ze nie sa one powodem do tego zeby sie od razu rozstawac i mowic mi ze z kims innym byloby mi lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Marszałkini II RP
|
Twój (jeszcze) TŻ przygotowuje grunt i zapewne w najbliższym czasie się z Tobą rozstanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
a nie pomyślałaś, że po prostu on w stosunku do CIEBIE ich za wiele nie ma? Facet, który kocha, nie mówi takich rzeczy. Tak jak wyżej dziewczyny napisały, chce z Tobą zerwać nie brudząc sobie rączek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Aha czyli mam sie zaczac przygotowywac do rozstania, z jedej strony mi mowi ze mu ze mna dobrze i planuje ze mna przyszlosc a z drugiej rozmysla nad tym jak ze mna zerwac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Marszałkini II RP
|
Cytat:
Dokładnie tak, niestety wielu facetów potrafi się tak perfidnie zachowywać. W każdym razie trzymaj się, nie facet jest najważniejszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Sam nie raz miałem takie myśli :P
Powiedziałbym raczej, że chłopak nie wierzy w siebie i swoje możliwości i boi się, że przy nim sobie zmarnujesz życie dlatego woli, żebyś osiągnęła stan szczęśliwości z kimś innym :P Albo przyczyna ta co wyżej a po prostu chciałby, żebyś częściej mu mówiła, że jest ważny, potrzebny, że możesz na nim polegać i że nie wymieniłabyś na innego :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Oboże, facet idiota. Sorry, ale takie teksty serwują tylko totalne niedorajdy życiowe, robiące z siebie ofiarę albo tchórzliwi faceci robiący sobie grunt pod rozstanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja w zasadzie na Twoim miejscu bym z nim poważnie porozmawiała żeby zobaczyć o co mu właściwie chodzi i jak on ten wasz związek widzi
![]() |
![]() |
#19 |
.
|
opcje są dwie. albo ma bardzo duże kompleksy i uważa, że na ciebie nie zasługuje, albo (dla mnie bardziej prawdopodobne), szykuje się powoli do zerwania. jesteście ze sobą bardzo krótko, może są rzeczy, które was dzielą i jego to męczy. a na przykładzie historii wizażowych można powiedzieć, że niektórzy faceci są mocno beznadziejni. potrafią snuć plany, być w trakcie przygotowań ślubnych i nagle zerwać. u was to dopiero początki początków, nie każdy związek przekształca się w coś poważniejszego i długofalowego.
![]() |
#20 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No i druga opcja, którą obstawiają Wizażanki, że przygotowuje grunt pod rozstanie. Trzeba porozmawiać o tym i tyle.
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Moje doświadczenie uczy, że takie teksty pan rzuca, gdy chce się z kimś rozstać "dla jego dobra", oczywiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
chce Ci powiedzieć, że na Ciebie nie zasługuje, a więc Cię zostawi
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Właśnie mnie tak zostawiła ma trochę kompleksów ,że jest chora itd i zostawiła mnie dla mojego dobra bym nie cierpiał. Ale chce być przyjaciółmi i nie wie czy przerodzi się to w miłość czy nie... nie gwarantuje tego mi . Dziś po rozmowach itd postanowiłem ,że trochę sobie ją po olewam (nie będę interesował się nią) jak tylko powiedziałem ,że ide sobie na spacer to ona od razu Z kim ?. Myślicie ,że ona zatęskni i poczuje do mnie to ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.