![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ignorancja facetów.
Kurczę, faktycznie, palnęłam głupotę, przejęzyczyłam się z tym tytułem
![]() ![]() Nie wiem jak to wyjaśnić, liczę, ze podsuniecie mi jakiś pomysł. ![]() Owszem, piszą do mnie ale faceci 30+. Nie ukrywam, że wolałabym kogoś młodszego. Do klubów chodzę raz na ruski rok. Mam pasje, jednak tam gdzie je rozwijam nie ma ciekawych facetów a na studiach jest więcej dziewczyn ![]() Jak to jest, że na co dzień wzbudzam zainteresowanie a na portalu mają mnie centralnie gdzieś? Jest jakieś racjonalne wyjaśnienie? ![]() Edytowane przez chcetozsiebiewyrzucic Czas edycji: 2014-11-08 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ignorancja facetów.
Pewnie głupoty nabazgrałaś w swoim opisie, czy jak to się tam zwie xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ignorancja to nie jest to, co myślisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mylisz ignorowanie z ignorancją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rotmistrz
|
Tez tak pomyslalam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kurczę, faktycznie, palnęłam głupotę, przejęzczyałam się z tym tytułem
![]() ![]() carolina662 Nie, nie mam nic głupiego w opisie, praktycznie niewiele tam jest. Edytowane przez chcetozsiebiewyrzucic Czas edycji: 2014-11-08 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A możliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
''Niespodzianka. ![]() Nie szukam przygód. Panom 30+ dziękuję. Odczytuję wszystkie wiadomości jednak jesli nie jestem zainteresowana to nie odpiszę.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Może się boją tego nie opisania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ten opis bardziej zniechęca niż zachęca do napisania
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Najczęściej sami nie mają opisu. ;] Więc jakim cudem mają wymagać ode mnie skoro sami nie mają?Nie popadajmy w paranoję. Nie tu jest przyczyna. Na pewno.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- To co miałabym napisać? Nie lubię opisywać swojej osoby. I tak opis nie odda tego, jaka jestem, więc po co?Jak ktoś byłby zainteresowany to by napisał bez względu na opis, który moim zdaniem obraźliwy ani chamski nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Odpisania* literówka
![]() Chodzi mi o to że nie piszą bo boją się że nie odpiszesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F Edytowane przez Shannon_16 Czas edycji: 2014-11-08 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Moim zdaniem to dobry opis. Szczególnie z tym zapewnieniem, że czytasz wszystkie posty, najwyżej nie odpowiadasz. Gościu wie, że brak odpowiedzi oznacza odpowiedź odmowną. Jednak dodałabym parę słów o sobie. Niekoniecznie o wyglądzie, ale zainteresowaniach, typie charakteru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
''nachalny 1. «taki, który natarczywie czegoś żąda; też: świadczący o czyjejś natarczywości»'' źródło :http://sjp.pwn.pl/sjp/nachalny;2485500.html Dodaję cię do listy ignorowanych, więc już się nie produkuj. Idź gdzie indziej pluć jadem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ten opis jest suchy jak instrukcja obsługi mikrofali. I przy tym nieprzyjemny.
Napisz parę słów o sobie, czym się interesujesz, jaka jesteś. To, co napisałaś brzmi mniej więcej tak: "Nie chce mi się myśleć, więc zacznę od banału - niespodzianka. Chcę poznać kogoś, kto będzie moim mężem. Chętnie przeczytam wiadomość od Ciebie, ale jak będziesz niewystarczająco dobry - to nie licz na uprzejmości, nie mam ochoty gadać, szukam związku. Acha, 30+ daruj sobie, nie lubię starych". Opis brzmi niestety nieciekawie i niezachęcająco.
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktem jest, ze na portalach przyciągały mnie zdjęcia, ale jak kobieta miała w profilu takie banały w stylu "Jestem jaka jestem", "Niespodzianka", "jakieś-łacińskie-powiedzenie", albo "Napisz, a się dowiesz" to momentalnie zamykałem stronę. Proste, opisujesz krótko co robisz, czym się interesujesz. Jak lubisz spędzać czas. W ten sposób to normalniejsze grono użytkowników wie, czy im się MOŻESZ spodobać, czy też nie. Jedyny dobry punkt w opisie to "Nie szukam przygód". Wysyłanie samych uśmieszków też jest tragiczne. Co jest nachalnego w napisaniu jako pierwsza osoba? Skoro to takie pokazywanie desperacji, na logikę, to jak mieliby się tam ludzie komunikować, żeby nie wyjść na desperatów?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-11-08 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
sissy that walk
|
Twój opis jest po prostu okropny, pierwsza moja myśl po przeczytaniu: matko, ale nadęta baba
![]() Zamiast napisać chociażby co lubisz jeść albo czytać, to wystawiłaś się jak koń na targu - "męża szukam, młodego, jak uznam że nie jesteś dość dobry to nie odpiszę". I nic poza tym. Jedyne co mówisz poprzez ten profil to to, że nastawiasz się na jakąś nieprzyjemną segregację piszących facetów, a jedyną wartością dodaną od Ciebie jest Twoja fotka (co jest nielogiczne - z jednej strony nie szukasz przygód, a z drugiej jedyne co od siebie dajesz żeby kogoś zainteresować to Twoja buzia). Wypada to koszmarnie i nie dziwię się zupełnie, że nikt do Ciebie nie pisze. Zresztą nie wiem o czym mają pisać skoro nic o sobie nie mówisz poza tym, że olewasz dużą grupę potencjalnie chętnych na kontakt facetów. Zmień ten koszmarny opis, otwórz się trochę na kontakt, to kogoś poznasz. Dlaczego mężczyźni mają do Ciebie zagadywać, skoro nie wiedzą nawet czy lubisz literaturę czy imprezy techno, a do tego z miejsca zapowiadasz, że nie powinni nawet liczyć na odpowiedź?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez MassieDran Czas edycji: 2014-11-08 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To taki typowy przykład panny "za dobrej na portal randkowy"
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Lepiej bym tego nie ujęła!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
plum plum
|
masz bardzo niefajny opis, który zniechęca w ogóle do kontaktu. Wysyłanie facetom buziek to też marny pomysł. Skoro taka z Ciebie niespodzianka to wysil się na pierwszą wiadomość, po której jest jak odpowiadać i na co. Wielu ludzi na portalach randkowych jest znudzonych rozmowami o niczym i wymianą uprzejmości. Jak zaczniesz wiadomość od czegoś nietypowego, to masz duże szanse, że ktoś odpowie, bo uzna Cię za ciekawą. Warto nawiązać do nicka, zdjęcia, opisu, czegokolwiek związanego z tą osobą: "Widzę, że masz zdjęcie z motocyklem, to Twoja pasja?"
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.