|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chyba przestał mi się podobać.
Witam, piszę do Was ponieważ mam pewien problem w swoim związku. Jestem z moim facetem już ponad 4 lata. Kiedy się w nim zakochiwałam baaaardzo mi się podobał był poprostu w 100% w moim typie. Niestety ostatnio coraz częściej wydaje mi się, że nie czuję już do niego pożądania, nie czuję poprostu tej ochoty na niego. Nie jestem w sumie pewna czym jest to spowodowane. W każdym bądź razie mój facet jakoś nagle zaczął fizycznie się zmieniać może nie jest to jakaś drastyczna zmiana, ale np co do fryzury zawsze mówiłam mu że podoba mi się w takim krótszych włosach że bardzo przystojnie w nich wygląda itd. a on ściął się jakoś dziwnie poprostu nie wygląda fajnie. Ja wiem, że nie mogę go zmuszać do niczego bo on powinien się najlepiej czuć ze sobą ale jednak to jak wygląda ma wpływ na to czy mi się podoba i w zasadzie skoro nie bierze pod uwagę tego co ja mu mówię to zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem on nie chce podobać się innej kobiecie bądź kobietom a nie mi szczególnie że zawsze chciał mi się podobać , pytał mnie co mi się podoba itd. a teraz zrobił się jakiś dziwny ściana włosy tak że wygląda jak jakiś nastolatek albo co gorsza Cristiano Ronaldo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba przestał mi się podobać.
Yyyy... Nie podoba Ci się, bo ma inną fryzurę? Rozumiem, że po 4 latach związku może dopaść kogoś jakaś rutyna i jest potrzebne coś nowego, ale to chyba dużo poważniejsza sprawa niż fryzura. Włosy szybko odrastają, szczególnie facetom, więc jeśli to Twój jedyny problem to po prostu mu zasugeruj, żeby wrócił do swojej starej fryzury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To TYLKO włosy, które za 3-4 tygodnie bedą znów do ścięcia.. Szukasz pretekstu czy co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie to nie tylko fryzura z normalnego eleganckiego faceta zaczał wyglądać jak jakiś punk tylko bez irokeza. Chodzi również o jego egoizm kiedy ja chciałam ściać włosy to słyszałam, że mam tego nie robić bo jemu się nie podobają krótkie
![]() Edytowane przez malinowa1990 Czas edycji: 2014-11-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie masz poważniejszych zmartwień niż jego włosy? Pogadaj z nim i tyle. Może facet też chciał zmienić coś w swoim wyglądzie. A jak to dla Ciebie taki problem to zerwij :P.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przestały Ci się podobac jego włosy czy on sam, a włosy to tylko pretekst?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.