|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zagadac?
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zagadac?
Jeśli swoje podejrzenia opierasz tylko na przekonaniu, że on na Ciebie patrzy i się uśmiecha, to szczerze? Nie zagadywać.
Bo babska nadinterpretacja w materii patrzenia i że na pewno na mnie, to jest stara jak świat, ma wąsy, brodę i legendę. I jeśli to jedna z takich sytuacji to możliwe, że facet nie ma pojęcia o Twoim istnieniu, ewentualnie słabo Cię kojarzy bo gdzieś mu mignęłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Raczej ma pojecie o moim istnieniu bo ostatnio stal pod sala w ktorej mialam lekcje i poszedl dopiero za mna jak przeszlam obok niego i dziwnym trafem pojawia sie tam gdzie ja zawsze... do tego kiedy ide to koledzy go szturchaja i wtedy on sie odwraca i patrzy na mnie ... tylko tak intensywnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo tak jest, albo Ci się wydaje. Albo go szturchają bo Ty się na niego ciągle gapisz. Uwierz mi, że nie jednej się wydawało, że NA PEWNO on świata poza nią nie widzi. Jedyne co możesz zrobić to nie wiem... Zacznij mu mówić cześć. Jak macie się rzeczywiście ku sobie, to takie przełamanie lodów może pomóc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no wlasnie staram sie ograniczac patrzenie na niego . Czasem to widze a czasem mowia mi to kolezanki a im sie chyba nie wydaje ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja bym ryzykował, jeżeli on ci się podoba i myślisz, że i ty jemu, to próbuj. Najwyżej nic z tego nie wyjdzie, a będziesz wiedzieć, że próbowałaś.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no taaaak, zagadaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Raz miałam tak samo w szkole i też koleżanki mi mówiły, że się pewnie chłopakowi podobam. Pewnego razu przechodziłam obok jego klasy i wtedy jeden z jego kolegów powiedział coś w stylu "patrz, znowu ta, co się na ciebie ciągle gapi". Momentalnie przeszły mi nadinterpretacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hehe , dlatego ja patrze wtedy gdy czuje jego wzrok na sobie. No nic , narazie poczekam moze zrobi jakis krok jak nie to nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Ja bym zagadała, bo nie lubię takiego trwania w niepewności i zastanawiania się "co by było gdyby".
Jak masz odwagę - to odezwij się kiedyś niezobowiązująco, zagadaj o coś konkretnego dotyczącego szkoły, albo chociaż powiedz cześć. Jak pociągnie temat to dalej będzie już z górki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.