|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie wiem kim jestem
Ja i moja przyjaciółka znamy się od 2 lat. W międzyczasie powstała między nami bardzo potężna zażyłość. Mówimy sobie o wszystkim, wspieramy się, kłótnie i nieporozumienia rozwiązujemy spokojną rozmową, spędzamy z sobą dużo czasu - mówimy do siebie "siostro" albo "kochana siostro", przytulamy się, trzymamy się często za rękę.
I tu jest problem - akurat nie z informacją bo moja przyjaciółka wie o tym i twierdzi, że mam być sobą i to akceptować, ale z tym jak ja się z tym czuję i nie wiem szczerze powiedziawszy czy na bank jestem 100% hetero za jaką się zawsze uważałam. Przechodzę do rzeczy - seks z kobietą napawa mnie obrzydzeniem. Raz spróbowałam z jakąś laską na imprezie i zakończyło się tak szybko jak się zaczęło czyli zrezygnowałam mówiąc "jednak jestem hetero". Ale odkąd znam moją obecną przyjaciółkę to potwornie zalezy mi na niej. Nie mam na myśli z nią seksu ani żadnych "głębszych" zbliżeń, ale często mam ochotę ją przytulić, dać jej buzi (a niestety coraz częściej mam ochotę pocałować ją - głębiej), spędzać więcej czasu. Często mam ochote mówić do niej "kochanie" "skarbie" "kocham Cię" .... Niestety zrodziła mi się miłość do niej - czuję to uczucie i ono rośnie z czasem, ale żadnych intymnych zbliżeń nie planuję. Seks z kobietą mnie odrzuca, ale miłość... Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć - kim ja jestem ? Chyba 100% hetero by takich rzeczy nie robiła choć mogę sie mylić ? Na marginesie mamy po 25+ oraz to że mężczyźni pociągają mnie - mam za sobą związek z facetem. Edytowane przez Callo Czas edycji: 2014-11-17 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nie wiem kim jestem
Skoro seks z kobietą cię odrzuca to to co opisujesz jest po prostu miłość do przyjaciółki,którą traktujesz jak siostrę.A pocałunek "głębszy" to może dlatego,że faceta dawno nie miałaś i potrzebujesz trochę czułości.
Edytowane przez jerr Czas edycji: 2014-11-17 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Czy ta twoja przyjaciolka nie zakladala dzisiaj watku o Tobie xd? Tylko lata sie nie zgadzaja. Tamtej marzyl sie bialy zwiazek z kobieta, ciebie mysl o seksie z kobieta odrzuca
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=787671 Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-17 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ona nawet tego forum nie zna.
Pozatym tamten opis się nie zgadza.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Autorko, jak dobrze się znacie? Czy jesteś pewna co do orientacji swojej koleżanki? Może warto z nią porozmawiać? Z drugiej strony jej reakcja może być różna (jak czytałaś mój wątek to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.