|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pytanie dla Pań
Drogie Panie, czy chciałybyście dostać taki pierścionek ? Co myślicie na temat ceramiki w biżuterii, no i czy Wam sie podoba po prostu ? Dodam tylko, że dziewczyna nie jest fanką wszelkiej biżuterii, ale chciałem ją zaskoczyć czymś innym
![]() http://wkruk.pl/pierscionki/pierscionek-w-kruk,id-78209 Edytowane przez p0m0cy Czas edycji: 2015-12-01 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie dla Pań
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wzór bardzo ładny, podoba mi się, ale przyznam, że nie widziałam nigdy na żywo ceramicznych pierścionków. Mam wrażenie, że będzie bardzo rzucający się w oczy. Jeśli nie jest fanką biżuterii - czy nie będzie jej ten fakt przeszkadzał? Może wtedy coś delikatniejszego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmmm chyba bym nie chciała dostać od chłopaka pierścionka - juz bardziej kolczyki, bransoletkę.
Pierścionek to tylko jeden i raczej zaręczynowy ![]()
![]() |
#5 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Wiele kobiet wychodzi z założenia, że pierścionek nie jest dobrym pomysłem na prezent. Rezerwuje się go raczej na zaręczyny.
Sam wzór ładny, nie pogniewałabym się, gdyby dane mi było go przygarnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
To trochę banalne.. Może pomyśl o czymś nietuzinkowym, o czymś z co zaowocuje. Ja mojemu bratu kupiłam bon podarunkowy na warsztaty relaksacyjne. Podsyłam link
https://wizaz.pl/forum/showthread.php? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Uważam, że kupno pierścionka nie jest najlepszym pomysłem. Bardziej wypada kupić bransoletkę, łańcuszek. Osobiście wolałabym dostać bransoletkę, najlepiej z białego złota, ewentualnie srebra.
Co do przedstawionego pierścionka: nie podoba mi się połączenie bieli ze złotem. Poza tym, jeśli uparłabym się na pierścionek, podstawiłabym na coś delikatniejszego, klasycznego, mniej zobowiązującego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.