| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-10-25, 11:39 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Sosnowiec 
				 |   bieliźniane pytanie ;)

tak sie właśnie zastanawiam, czy w ogóle robią staniki takie jaki by mi się przydał. musi byc usztywniany bez ramiączek i co najważniejsze, musi miec jakąś inną formę zapięcia, bo moja kiecka ma dośc odkryte plecy i takie normalne zapinanie wystaje :/ czy ktoś ma może jakieś takie zdjęcia, albo przynajmniej wie, że coś takiego istnieje??   | 
|     |   | 
|  2005-10-25, 11:43 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Małopolska/Zagłębie Dąbrowskie 
				 | 

Dot.: bieliźniane pytanie ;)

haniu istnieje poszukam zdjec i adresow salonow i ci podesle    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-10-25, 11:44 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Może te silikonowe? Które sie przyklejaja do biustu? Był gdzieś o tym wątek, podobno cudo.

| 
|     |   | 
|  2005-10-25, 12:15 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Do odkrytych pleców i ramion są idealne biustonosze z cienkim silikonowym paskiem z tyłu, a zapinane z przodu. Muszelki również podklejone są sylikonem, żeby się nie zsuwał. Nie mam niestety zdjęcia. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2005-10-25, 12:24 | #5 | 
				 | 

wielkie dzięki, troche mi lepiej jak wiem, ze coś takiego na świecie wymyślili   a ten silikonowy pasek z tyłu, to jest na całej długości? bo kiedyś widziałam coś takiego, ale chyba było tego silikonu z tyłu tylko kawałek. | 
|     |   | 
|  2005-10-25, 12:32 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: pogranicze śląskie - łódzkie 
				 | 

śpiesze z pomocą  więc tak: - może być z silikonowymi zapieciami (chociaż ja bym nie polecała bo dla mnie silikon bardzo rzuca się w oczy ) - ten jest ze strony Secret - lub wersja z krzyżowanymi ramiaczkami na plecach i zapieciem pod biustem (ramiączka trzeba by było odpiąć) - sama mam taki czarny do jakieś sukienki wieczorowej kupywałam i jest rewelacyjny - taki znalazłam na http://www.lulu.pl/strona.php?site=w...4#powiekszenie a czarny na http://www.ghabi.com/shop/com/1657 (jest też w wersji białej do kupienia) 
				__________________ "Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła"   "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz".  " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać"  W i N -córeczki mamusi   Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2005-10-25 o 12:53 | 
|     |   | 
|  2005-10-25, 12:53 | #7 | |
				 | 

Cytat: 
  ) WIELKIE DZIĘKI!!!! tylko jeszcze małe pytanko, czy przy tych krzyżujących się paskach jest możliwoś odpięcia ramiączek?? czy to się wtedy jakoś trzyma?? | |
|     |   | 
|  2005-10-25, 12:56 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

tak wygladaja te >muszelki

| 
|     |   | 
|  2005-10-25, 13:02 | #9 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: pogranicze śląskie - łódzkie 
				 | 

Cytat: 
 Musisz chyba poprostu kupić i zobaczyć jeśli nie będzie za bardzo trzymał i biust będzie wygladął na "opadnięty" dokupisz sobie silkionowe ramiaczka  mój już jest trochę znoszony wiec pewnie by nie trzymał ale nowe są dość sztywne wiec powinno sie udać Pozdrawiam  aha a ten silikon wyżej może efekt daje ale jaka by była reakcja ukochanego jakby cię miał z niego rozebrać w noc poślubną  seksowne to zbytnio nie jest   
				__________________ "Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła"   "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz".  " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać"  W i N -córeczki mamusi   | |
|     |   | 
|  2005-10-25, 14:03 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
  a te silikonowe "muszelki" to jakieś koszmarne lekko są. w ogóle nie rozumiem o co z nimi chodzi  wielkie dizęki za pomoc  !!! | |
|     |   | 
|  2005-10-26, 20:35 | #11 | 
| Zadomowienie | 

te silikonowe muszelki sie "przyjklejają" sie jakby do ciała i są podobno bardzo dobre. Polecam wątek o nich  http://www.wizaz.pl/forum/showthread...owy+biustonosz | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.