Co sadzicie o tej agencji aktorskiej? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 10:51   #1
iguanaiguana123
Raczkowanie

Co sadzicie o tej agencji aktorskiej?

Hej kochane mam nadzieje, ze mi pomozecie. Slyszeliscie cos moze o agencji mmstars? A oto link do ich strony www.mmstars.pl Myslicie, ze sa wiarygodni? Miala ktoras z Was z nimi przygody? Mozecie mi cos o nich napisac? Wiecie na jakiej ul. Sie miesci? Jakie agencje aktorskie polecacie?
iguanaiguana123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 12:25   #2
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Dot.: Co sadzicie o tej agencji aktorskiej?

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana123 Pokaż wiadomość
Hej kochane mam nadzieje, ze mi pomozecie. Slyszeliscie cos moze o agencji mmstars? A oto link do ich strony www.mmstars.pl Myslicie, ze sa wiarygodni? Miala ktoras z Was z nimi przygody? Mozecie mi cos o nich napisac? Wiecie na jakiej ul. Sie miesci? Jakie agencje aktorskie polecacie?
Nie miałam styczności nigdy z takimi agencjami ale z ciekawości weszłam na ich stronę i moim zdaniem to pochwalić się oni nie bardzo mają kim tzn mają tam tylko jednego aktora reszta to dzieci których nigdy nie widziałam. Nie znam się na tym ale oni swoją stroną mnie nie przekonali.
Stary 2011-12-28, 14:47   #3
Elfia4
DOMator

Brakuje adresu stacjonarnego, kontakt tylko do jakiejś Ani na tel. kom. Marna organizacja. Już ten fakt ich dyskwalifikuje jako poważną agencję.
Strona słabiutka, treści minimum, nie ma nic o kosztach lub ich braku. Warsztaty mogą być próbą zarabiania na ludziach marzących o karierze.
Moim zdaniem agencja nie warta uwagi. Napewno są lepsze, renomowane agencje na rynku.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 15:07   #4
iguanaiguana123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Brakuje adresu stacjonarnego, kontakt tylko do jakiejś Ani na tel. kom. Marna organizacja. Już ten fakt ich dyskwalifikuje jako poważną agencję.
Strona słabiutka, treści minimum, nie ma nic o kosztach lub ich braku. Warsztaty mogą być próbą zarabiania na ludziach marzących o karierze.
Moim zdaniem agencja nie warta uwagi. Napewno są lepsze, renomowane agencje na rynku.
Dokladnie tak w pierwszej chwili pomyslalam dla mnie jest to dziwne, ze nie podali adresu agencji i nigdy o tej agencji nie slyszalam. A moze znacie jakies dobre agencje aktorskie? Slyszeliscie cos o paris paris? A tu link www.paris-paris.pl
Stary 2011-12-28, 17:54   #5
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana123 Pokaż wiadomość
Dokladnie tak w pierwszej chwili pomyslalam dla mnie jest to dziwne, ze nie podali adresu agencji i nigdy o tej agencji nie slyszalam. A moze znacie jakies dobre agencje aktorskie? Slyszeliscie cos o paris paris? A tu link www.paris-paris.pl
Szczerze mówiąc ta mi się wydaje bardziej wiarygodna, ale czy tam jest cokolwiek o adresie, kosztach itp.? Bo nie widzę, są tylko numery do agentów. Ale możesz zadzwonić i dopytać.

A Macieja Musiała z mmstars znam Nie oglądam Rodzinki.pl, ale czytałam o nim w Bravo
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 18:01   #6
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Dokładnie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 19:22   #7
iguanaiguana123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc ta mi się wydaje bardziej wiarygodna, ale czy tam jest cokolwiek o adresie, kosztach itp.? Bo nie widzę, są tylko numery do agentów. Ale możesz zadzwonić i dopytać.

A Macieja Musiała z mmstars znam Nie oglądam Rodzinki.pl, ale czytałam o nim w Bravo
Bede brala te dwie agencje aktorskie pod uwage Zadzwonie i sie dowiem co i jak Nie chce zaliczyc jakiejs wtopy z agencja, ale coz dziwne, ze nie moge znalezc zadnych opinii, a nie odpowiada mi robienie "turne" po agencjach. A z Musialem moja kolezanka chodzi do szkoly ogolnie nie znam go zbyt dobrze tylko z widzenia.
Stary 2013-02-05, 14:58   #8
Ald brd
Przyczajenie

Agencja paris paris to oszusci

Dziewczyny uwazajcie gdzie trafiacie, ja byłam w paris-paris agencji jest nawet ich oficjalna strona w miare wiarygodni do póki nie muszą nic wypłacić.
Jak przychodzi moment rozliczenia to ściemniają miesiącami aby tylko nic nie zapłacic, za pracę którą nie wykonało.
Ald brd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-10, 07:07   #9
jana1111
Przyczajenie

Dot.: Agencja paris paris to oszusci

Cytat:
Napisane przez Ald brd Pokaż wiadomość
Dziewczyny uwazajcie gdzie trafiacie, ja byłam w paris-paris agencji jest nawet ich oficjalna strona w miare wiarygodni do póki nie muszą nic wypłacić.
Jak przychodzi moment rozliczenia to ściemniają miesiącami aby tylko nic nie zapłacic, za pracę którą nie wykonało.
Mam dokładnie takie same doświadczenia z ta agencją. Nie otrzymałam swoich pieniędzy od prawie roku. Pani Szulakowska albo nie odbiera tel., albo nie odpowiada na mail'a, albo jest chora, albo nie ma ksiegowej....

Sesje zdjeciowe dla dzieci to też typowe wyciąganie pieniędzy, robione w prowizorycznych warunkach, szybko, nie ma gdzie sie przebrać...
jana1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 02:33   #10
MagdaSie
Przyczajenie

no właśnie, jaką agencję wybrać dla początkującej aktorki po studiach?
ta mmstars totalnie mi się nie widzi... przecież oni tam nic nie mają! jak macie coś do polecenia piszcie!
MagdaSie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-20, 09:42   #11
Wieszczka
Zadomowienie

Gudejko Ale nie wiem jak na dzień dzisiejszy wygląda przyjmowanie nowych aktorów.
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-20, 17:38   #12
chwast
Zakorzenienie

Fajnie jest sie zaciągnąć w jakimś teatrze

Wysłane przez tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-27, 10:21   #13
gelazja
Przyczajenie

Kilka osób pisze o tym, że nie dostało szybko pieniędzy za wykonywaną pracę. jaką pracę wykonywaliście dla tej agencji?

Robienie portfolio rzeczywiście nie jest tanie. Zdjęcia są ładne, ale znam fotografów, którzy zrobią to taniej, w znacznie ciekawszej scenerii.
gelazja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-29, 13:53   #14
jana1111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gelazja Pokaż wiadomość
Kilka osób pisze o tym, że nie dostało szybko pieniędzy za wykonywaną pracę. jaką pracę wykonywaliście dla tej agencji?

Robienie portfolio rzeczywiście nie jest tanie. Zdjęcia są ładne, ale znam fotografów, którzy zrobią to taniej, w znacznie ciekawszej scenerii.
Udział w reklamie.
jana1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-30, 11:22   #15
gelazja
Przyczajenie

Z tego co wiem, to agencja aktorów jedynie pośredniczy (oczywiście zbierając odliczając sobie odpowiednią kwotę, chyba 10%?) między aktorem a producentami danej reklamy - a płacą właśnie oni. Chyba, że się mylę?
Brał kiedyś ktoś udział w zajęciach aktorskich w Teatrze Polskim? Jestem ciekawa, czy ktoś ma porównanie.
gelazja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości