|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Noworoczna metamorfoza
Witam serdecznie,
pewnie jesteście teraz zajęte przygotowywaniem się na sylwestrową imprezę, ale mimo to postanowiłam napisać w nadziei, że może któraś z Was akurat tutaj zajrzy i doradzi mi, co mogę w sobie zmienić. ![]() Od dłuższego już czasu myślę, by zmienić coś w swoim wyglądzie (co mam też iść oczywiście w parze z pracą nad charakterem), ale brakuje kogoś, kto obiektywnie by się wypowiedział na jego temat i jakoś zmotywował. Wiem tylko, że muszę schudnąć, ale co do reszty to nie wiem. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczna metamorfoza
Przede wszystkim myślę, że przydałby Ci się jakiś ładny, delikatny makijaż najlepiej w pastelowych odcieniach. Możesz lekko podkreślić brwi i je wyregulować. Masz ładny kolor włosów, ale nie widzę za bardzo ze zdjęć jaka jest ich długość?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Sięgają aktualnie karku. Dodaję jeszcze jedno zdjęcie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ogólnie to czuję się niezbyt atrakcyjna i bezbarwna, przez co źle się czuję się w swojej skórze. Stąd też pomysł na metamorfozę w nowym roku.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Jak sama zauwazylas chyba najwazniejsze bedzie zgubienie zbednych kilogramow,co do twarzy powinnas robic lekki rozswietlajacy makijaz tak by podkreslic swoje piekne niebieskie oczy i zadbac o brwi bo teraz srednio wygladaja.Co do wlosow to ekspertem nie jestem,ale moze zafunduj sobie podobny kolor tylko bardziej intensywny lub refleksy,fajny odcien rudego tez moglby pasowac,ja bym je tez troszke zapuscila lub skrocila bo teraz ta dlugosc jest jakas nie taka.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za Wasze porady.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A dlugie i widoczne wisiory fajnie wysmuklaja sylwetke.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Masz śliczną cerę (szczerze zazdroszczę), świetne usta i oczy, myślę, że utrata zbędnych kilogramów i podkreślenie brwi już dokonają ogromnej zmiany
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Na 100% zrobić coś z brwiami, tzn. regulacja i henna. Cerę masz bardzo ładną, więc zadbać o jej odpowiednią pielęgnację, by jej nie zniszczyć. Jesteś chyba "latem", więc może ubrania wybierać w kolorze turkusowym, zielonym, malinowym?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
według mnie zrobienie brwi dużo da
położyłabym kolorek możne jakiś karmelowy brąz odrazu nabrałabyś blasku a jesli chodzi o ciuchy to teraz pełno fajnych tuniczek do tego legginsy i już wyglądasz super
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze raz dziękuję za wszelkie propozycje z Waszej strony.
Pomysł z tunikami i długimi wisiorami bardzo mi się podoba, zamierzam więc w najbliższym czasie zaopatrzyć się w nie. Planuję też zadbać o brwi. Ciągle zastanawiam się jednak nad włosami... Konkretnie nad ich kolorem. Nie ukrywam, że wolałabym raczej pozostać przy tym aktualnym, ewentualnie lekko rozświetlić. Jeśli natomiast chodzi o ich długość, planuję je zapuszczać, gdyż mam okrągłą twarz i w krótkich nie wyglądałam najlepiej. Na razie prawdopodobnie pójdę je ścieniować - są bardzo gęste, wręcz za dużo ich, a chciałabym mieć kształtną fryzurkę.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem powinnaś popytać o jakieś dobrego fryzjera stylistę, który doradzi CI kolor i długość fryzury. Wtedy gdy pokaże Ci i zaproponuję odpowiednie uczesanie, poprosić o poradę kosmetyczkę, czy kogoś kto zna się na makijażu.
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Dieta + henna na brwi i ich regulacja. Dodatkowo warto pokombinowac coś z fryzurą i wybrać się na zakupy po jakies fajne ciuszki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.