|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KARDIOLOG - szukam najleszego
Witam, szukam najlepszego kardiologa bądź najlepszy szpital dla osoby starszej (problemy z zastawkami, z urządzeniem wspomagającym prace serca [była operacja], lekami, oddychaniem, omdleniami) w Polsce
Proszę pilnie o porady! edit: w miare możliwosci jak najbliżej woj. zachodniopomorskiego Edytowane przez Lisq33 Czas edycji: 2011-04-15 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: KARDIOLOG - szukam najleszego
Ze swojej strony moge polecic dr Jacka Jakubaszko z Wroclawia. 2 lata temu pracowal w szpitalu AM. Zajmowal sie moja babcia. Bardzo kompetentny czlowiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też szukam dobrego kardiologa dla mojej babci. Miała operacje, serce jej nie wytrzymuje, aktualnie powinna tylko leżeć, ale tak też nie jest jej dobrze. Nogi całkiem spuchnięte, leki coraz droższe, a nie lepsze. Wychodząc z ostatniego szpitala, babcia usłyszała od lekarza "Niech pani szuka dobrego kariologa", ale czy są tacy w zachodzniopomorskim? Ciężko będzie jechać ze Stargardu aż do Wrocławia z moją babcią.
Poradzicie coś więcej?
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
w Vascularze w Gdańsku są mili lekarze. ja jestem bardzo zadowolona swoją babcię też bym wysłała tam gdyby była potrzeba taka. warto jechać tam nawet z okolicznych miast, takich to ze świecą szukać!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja się z Panią zgadzam w stu procentach, też tam się pojawiłam raz i już od tej pory tylko tam chodzę na wizyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.