![]() |
#1 | |
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
I na mnie przyszed³ czas
Witajcie
![]() Nie mam pojêcia co chcê zmieniæ, jedyne co mi w ¿yciu wychodzi to chyba makija¿, wiêc prosi³abym o jakie¶ rady odno¶nie: - fryzury (przede wszystkim koloru w³osów - my¶la³am nad rozja¶nieniem, ale nie wiem na jaki kolor siê zdecydowaæ. Wiem, ¿e na pewno odpadaj± rudo¶ci, bo kiedy¶ spróbowa³am i przy mojej ch³odnej urodzie efekt by³ koszmarny ![]() - brwi (my¶lê czy ich trochê nie zapu¶ciæ, ale nie s± zbyt gêste, wiêc nie wiem czy jest sens. Argumentem "za" jest moje przypuszczenie, ¿e pomog³yby mi trochê z³agodziæ moj± skurczybykowat± urodê), - kolory odpowiednie dla mnie je¶li chodzi o ubiór (s³ysza³am, ¿e dobrze mi w zielonym, podoba³am siê sobie równie¿ w czerwonym jak by³am opalona. Na co dzieñ noszê g³ównie czerñ, biel i granat, ale trochê mi ju¿ za smutno). Co do mojej "urody" - mam cienkie, delikatne w³osy z ogromn± tendencj± do przet³uszczania siê, jedyny ratunek to mieæ je jak najkrótsze. Obecnie obcinam siê regularnie na boba z delikatn± grzywk± na bok i podwiniêtymi do wewn±trz koñcówkami, i tak chyba jest najlepiej. Ale kolor chcia³abym zmieniæ, bo zaczynam wygl±daæ jak Wednesday Addams. Generalnie ca³y sêk w tym, ¿e bardzo ostatnio "zmarnia³am" - schud³am, zblad³am i zaczê³am wygl±daæ niemrawo. Potrzebujê czego¶, co mnie o¿ywi i z³agodzi moj± zakazan± gêbê ![]() Z góry dziêkujê za wszystkie rady ![]() Zdjêcia 1. i 2. - w mocno codziennym wydaniu. Zdjêcie 3. - wiem, ¿e nie te kolory, ale widaæ kszta³t twarzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 436
|
Dot.: I na mnie przyszed³ czas
jestem kiepska w takim doradzaniu, ale pierwsze co mi siê rzuci³o w oczy to wysokie czo³o. My¶la³a¶ nad prost± grzywk±? Sama mam tak± grzywkê i ¶wietnie zakrywa takie czo³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 256
|
My¶lê, ¿e przyda³oby siê trochê przyciemniæ Twoje w³osy, np. w kolorze czekolada lub innym ch³odnym odcieniu. Z grzywk± mo¿esz popróbowaæ tak jak mówi allex i spróbowaæ zrobiæ prost±
![]() ![]() Brwi mo¿esz spróbowaæ troszeczkê zapu¶ciæ w takim sensie, aby by³y gêstsze tak od po³owy, bo mam wra¿enie ¿e s± trochê za cienkie. Ale kszta³t bardzo fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 436
|
Cytat:
![]() Ja bym zafarbowa³a na jaki¶ fajny odzieñ br±zu ¿eby dodaæ w³osom blasku i na 3 zdjêciu zauwa¿y³am, ¿e masz ³adne oczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
mam ten sam typ urody i równie¿ ciê¿ko mi dobraæ jakikolwiek kolor. obecnie mam orzechowy br±z z joanny ale niestety zaczyna rudzieæ;/ i w³osy te¿ mam cieniutkie. zawsze cieniuje je od góry tak na 3 warstwy od najkrótszej na górze do najd³u¿szej na dole, bo to dodaje im objêto¶ci. Mia³am przez chwilê te¿ boba..z przodu d³u¿szy a z ty³u króciutki i te¿ b.fajnie to wygl±da³o.
Powiem Ci ¿e mialam chyba wszystkie kolory w³osów od blondu po czarne, ale na prawde do czarnych trzeba robiæ mocny makija¿ ¿eby nie wygl±daæ jak trup. A poza tym uwa¿am,¿e lepiej by³oby Ci w jasnym br±zie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
A mo¿e mia³a¶ kiedy ju¿ jaki¶ kolor, ¶ciêcie które pasuje? Nie masz znajomej kole¿anki fryzjerki? Ja oststnio odnalaz³am kole¿ankê z podstawówki, okaza³o siê, ¿e jest fryzjerk± - ¶wietnie mi doradzi³a. Zmieni³am ¶ciêcie i kolor. Czasem warto od¶wie¿yæ stare znajomo¶ci!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 497
|
Ostatnio widzialam dziewczyne bardzo podobna do Ciebie tyle ze miala wlosy jasniejsze gdzies o dwa tony i smokey wykonany w brazach, wygladala bardzo ladnie az zwrocilam na nia uwage :p
![]() |
#10 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
sissy that walk
|
Chyba tak
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Mam taki naturalny a rozjasniam do takiego przy koncowkach. Te naturalne odcienie pasuja kazdej kobiecie, a w kazdym razie nie ryzykuje sie jakims niespodziewanym efektem :p
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 656
|
Mary bardzo ³adnie wygl±dasz na fotce z tym fioletowym makija¿em, do twarzy ci w takich kolorkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 47 595
|
Ale ty jeste¶ ³adna :- o. Zostaw nic nie rób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
sissy that walk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 272
|
Na pewno nie przyciemniaj bardziej w³osów, bo jeszcze bardziej Ciê przyt³ocz±.
Piszesz, ¿e ostatnio "zmarnia³a¶" co niestety widaæ na pierwszych zdjêciach. Mo¿e lekkie rozja¶nienie? ¯eby nadaæ koloru w³osom, a Ciê o¿ywiæ. Ja bym stawia³a na br±z. ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- I u¶miech koniecznie!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usuniête
|
Bo po co grzywka, tyle zabawy z ni±, teraz te¿ jest dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Nie wiem, po prostu muszê co¶ zmieniæ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 623
|
co Ty na taka zmiane?
http://photos2.demandstudios.com/DM-...0&keep_ratio=1
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Chodzilo mi o ta u gory, z grzywka na bok ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
sissy that walk
|
Nie wiem czy bym siê odwa¿y³a
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
A co powiecie ¿eby zebraæ osoby z forum które chc± zmieniæ image a z tego co widzia³am to ich tu mnóstwo. Mo¿na by³oby siê spotkaæ gdzie¶ np. w Wawie i zaprosiæ styliste przy wiêkszej ilo¶ci to pewnie wyjd± jakie¶ grosze na osobe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 91
|
Brwi masz prze¶liczne - idealne ³uki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
sissy that walk
|
Niniejszym od¶wie¿am w±tek
![]() Zrobi³am jaki¶ czas temu prost± grzywkê, faktycznie czujê siê o wiele lepiej. W³osy na razie zapuszczam, ale my¶lê nad powrotem do boba. ALE. Naogl±da³am siê Ostrego ciêcia i id±c za mantr± "jasne w³osy - wiêcej w³osów" i "jasne w³osy - wy¿szy cz³owiek" zastanawiam siê od paru dni nad znacznym rozja¶nieniem w³osów, wrêcz do ciemnego blondu. I teraz nie wiem - kiedy¶ mia³am rozja¶nione w³osy, ale fryzjer nie da³ sobie rady z kolorem który chcia³am uzyskaæ, i zamiast odcienia popielatego, czyli takiego jaki mam naturalnie, dosta³am jakie¶ ciep³e, rudawe tony. Czu³am siê w nich ¼le i podobno wygl±da³am tez ¼le. W zwi±zku z tym chodzi mi po g³owie kolor oscyluj±cy gdzie¶ wokó³ tego: http://i068.radikal.ru/1202/35/68cbe2e3b883.jpg czyli pewnie jakie¶ 7.1 we fryzjerskich tabelkach. Czy to jest dobry pomys³? I czy da radê zrobiæ to w domu ¿eby nie wyszed³ z tego koszmar? I czy zostawiaæ wtedy ciemne brwi, czy rozja¶niaæ? Jak to widzicie? Zdjêcia mam s³abiutkie o¶wietleniowo, bo i ¶wiat³o jest s³abe nawet w dzieñ, ale stara³am siê pokombinowaæ trochê i uzyska³am "mój" kolor skóry. W³osy mam w tym momencie swoje naturalne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usuniête
|
Nie boj sie blondu! Ja bym eksperymentowala. Jak dojdziesz juz do poziomu ktory bedziesz chciala utrzymac to sie mozesz sama farbowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 698
|
Teraz wygl±dasz bardzo ³adnie, ale ten ciemny blond tak¿e by Ci pasowa³. My¶lê, ¿e mo¿esz spróbowaæ rozja¶niæ je w domu, ale nie jestem specjalistk± w tej dziedzinie i nie wiem który produkt Ci doradziæ, by wyszed³ wystarczaj±co ch³odny - czyli po¿±dany przez Ciebie odcieñ blondu. My¶lê, ¿e brwi mog³aby¶ zostawiæ takie jak masz - do ciemnego blondu powinny pasowaæ, gdy¿ brwi atrakcyjniej wygl±daj±, gdy s± trochê ciemniejsze ni¿ kolor w³osów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
sissy that walk
|
Dziêki za odpowiedzi
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usuniête
|
Na 1000% wyjda ci zolte odcienie. Po prostu poloz na to chlodna farbe. Nie ma sie co przerazac, dwa razy schodzilam sama do jasnego blodu. Z czerni a potem czerwieni
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Wiesz co, jak bedziesz szukac odpowiedzi to na blogu wizazanki blond bunny znajdziesz wszelkie odpowiedzi i informacje. To fryzjerka ktora sluzy rada i wielokrotnie pomagala mi na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.