|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Prezent dla 13 latki proszę o radę
Proszę o radę w kwestii prezentu dla 13 latki.
Może ktoś z Was ma siostrę/ córkę/ siostrzenicę w tym wieku i może pomóc. Niestety z dziewczyną mam rzadki kontakt głównie internetowy i ciężko mi z Niej wyciągnąć (nie wiem, czy taka skromna/ czy się wstydzi powiedzieć co by chciała dostać. Jedyne co wiem, to coś: z książek perfum kolczyki. Problem polega na tym, że nie wiem co teraz dziewczyny w Jej wieku czytają, jakie perfumy są wśród nich na topie, nie mówiąc już o wyborze kolczyków. Generalnie jestem ciężka w zakupach a prezentach to już w ogóle, wolałabym się nie zdawać na własny gust ![]() Ja obracam się w kręgu 5 latka i na dodatek chłopczyka. A chciałabym żeby była zadowolona z prezentu. Czy najnowsza książka M. Musierowicz, to dobry wybór? A z zapachów Adidas damski (tylko który)? Czy kolczyki typu arbuz, żabka, kotki nie są zbyt dziecinne? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla 13 latki proszę o radę
Musisz się dowiedzieć w jakich gatunkach gustuje! Takie typowe młodzieżówki to "gwiazd naszych wina" , "w śnieżną noc" , "papierowe miasta", "19xkatherine" , "Szukając alaski" - wszystkie J.Greena. Fantastyka, science - fiction: "Harry Potter", "Igrzyska śmierci", "Percy Jackson", "Niezgodna", "Zwiadowcy", "dary anioła". Oprócz tego polecam także "7 razy dziś", " zostań, jesli kochasz" bądź "hopeless"
Co do kolczyków - najlepiej dowiedz się jaki zespół/serial/film lubi, na allegro jest dużo biżuterii z fanowskimi rzeczami - dziewczyna na pewno będzie zadowolona Mam nadzieję, ze pomogłam ![]() Edytowane przez Fangirl123 Czas edycji: 2014-11-25 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że bransoletka byłaby spoko
![]() ![]() W zapach trudno trafić, ja w jej wieku marzyłam o czymś Escady i jakimiś adidasami nie zawracałam sobie głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Udało mi się uzyskać podpowiedź odnośnie książki "Przebudzenie" Steven King
![]() Ale chyba wezmę którąś z tych poleconych przez Was i coś z biżuterii (bransoletka) + tego Kinga + słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
prezent dla nastolatki
Witajcie !
Poszukuje pomysłów na prezent dla 16-latki na urodziny i jednocześnie zbliżające się święta. Cena nie przekraczająca 200zł. Chcę by to było coś oryginalnego. Jakieś pomysły moje drogie wizażystki ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla nastolatki
wyszukiwarka- wczoraj ktos zalozyl poodbny temat z 15 latka w roli glownej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Po pierwsze - patrz wyżej.
Po drugie - jest osobna część forum poświęcona prezentom. Po trzecie - Nie ma uniwersalnych prezentów dla wszystkich nastolatków. Musisz o niej napisać coś więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Miałam mało czasu więc postanowiłam się was poradzić, a nie grzebać w tematach.
W każdym razie szalenie dziękuje za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
prezent dla 12-latki i 10-latka
hej mamy, ciotki, siostry - podpowiedzcie proszę, co kupić, bo ja się kompletnie na prezentach dla dzieciaków nie znam.
dziewczynka lat 12, chłopiec 10, łebskie dzieciaki, ciekawe świata. mieszkają w małej miejscowości, ale wbijają do kina, teatru, na jakieś judo i inne takie. lubią programy przyrodnicze. no i co takim pociechom kupić? co jest teraz modne? ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent dla 12-latki i 10-latka
a ile chcesz na to przeznaczyć?
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w mohito to raczej za poważne te zegarki.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ ![]() Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-11-30 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jaki masz budżet na prezent, ale bardzo fajnym pomysłem byłoby kupienie jej całej trylogii np. 'Igrzyska Śmierci', 'Niezgodna', 'Pamiętniki wampirów' albo np. 'Pretty Little Liars'. Jeśli chodzi o biżuterię, kupiłabym jej coś w stylu Lilou (delikatne bransoletki, albo kolczyki to bardzo uniwersalny pomysł i myślę, że podobają się one każdej dziewczynie). Perfumy to chyba zbyt indywidualna sprawa i odpuściłabym sobie. Jeśli dobrze nie znasz tej dziewczyny, a chcesz kupić coś dopasowanego do niej, przejrzyj koniecznie jej profil na fb lub instagramie - na pewno udostępnia rzeczy, które są w jej guście i takie małe śledztwo bardzo ci pomoże.
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, książkę zamówiłam w Empiku, bo można płacić punktami Payback. Do Lilou przejdę się osobiście, bo 14 dni na wysyłkę, to trochę długo
Zegarek kupiłam Jej na urodziny. Właśnie na facebooku nic takiego nie udostępnia, poza zdjęciami koleżanek i z koleżankami Perfumy odpuściłam, bo faktycznie każdy ma inny gust. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Bransoletka lilou to znakomity prezent ! Jestem pewna,że dziewczynce na pewno będzie się podobało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ja jestem pewna, że taka bransoletka nie spodoba się każdemu :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla 12-latki i 10-latka
A może zegarek na rękę? Myślę, że to super pomysł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.