|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wyjątkowe OPAKOWANIE prezentu
Do dobrego prezentu warto też dobrać wyjątkowe opakowanie, żeby cieszył jeszcze przed otworzeniem! Macie może jakieś propozycje ciekawych opakowań?
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-12-09 o 09:42 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wyjątkowe OPAKOWANIE prezentu
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio szukałam na Mikołaja jakiegoś fajnego opakowania i też ciężko. Dołączam do pytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Chciałam się z Wami podzielić znaleziskiem - "Uniwersalny papier ozdobny", ale usunięto mój link :/ Dlatego dla dociekliwych pozostawiam googla
![]() Jest to zaskakująca wykreślanka. Z gąszcza liter wykreśla się (np. czerwonym markerem) życzenia. Jest ich naprawdę sporo. Może się Wam przydać na święta, ale też na wiele innych okazji. Co o nim sądzicie? No i jak tam wyglądają Wasze poszukiwania, znalazłyście coś naprawdę ciekawego? Święta tuż tuż! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja tam cenię ładnie i starannie zapakowane podarki. Te w "tytkach" mnie nie kręcą.
Sama staram się robić coś ładnego. Np kupuję gotowe, surowe pudełko z drewna lub ze sklejki, i maluję na nim konkretny wzór, czy też postać z bajki, co kto lubi. Potem bejcuję, lakieruję, pakuję w papier pakowy i przewiązuję materiałową wstążką. Tych wstążek na kordonkach nie lubię wyjątkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.