|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Fryzurka dla młodej MAMY
Proszę pomóżcie dobrać mi odpowiednią fryzurkę.Jestem młodą mamą mam teraz troszkę mniej czasu na zajmowanie się sobą...Ale chciałabym coś w sobie zmienić,fajnie wyglądać i czuć się swobodnie.Bo choć jestem młodą osobą czuję się jak starucha.
Chciałabym dobrać sobie odpowiedni kolor(bo cały czas wacham się między całą paletą barw ![]() Z góry bardzo dziękuję ![]() Poniżej wklejam moje ostatnie fotki. ![]() ![]() Edytowane przez Agnieszka R Czas edycji: 2005-10-28 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzurka dla młodej MAMY
Ja wyjątkowo w tym przypadku głosuję za jaśniejszymi włoskami - choć zawsze bardziej "podobały mi się" brunetki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Agnieszko, zdecydowanie jasniejsze włoski. Jasniejsze odmładzają, nadają lekkości, choc zgadzam sie z poprzedniczką mnie również podobają sie zwykle ciemne włosy. Z bocznym przedziałkiem jest bardzo dobrze. Ta fryzurka jest bardzo wygodna, mozesz podpiąc włosy jak i je rozpuścić, bez szkody ze bedą ci przeszkadzały.
Nie moge się napatrzyc na dzidziusia, bosko razem wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie babulki za radę.Napewno się zastosuję i staną się jaśniejsze te moje włoski.
No i beatryczka dziekujemy razem ze synkiem za komplemęcik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Babeczki a jak juz bede farbowac,to powinien to byc kolor cieply czy zimny?Bo ja juz kompletnie niewiem
![]() ![]() ![]() Czy moglybyscie ewentualnie wkleic jakies fotki z fryzurkami ktore by mi pasowaly?Bardzo was prosze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem zdecydowanie cieple odcienie.Slicznego masz synusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.