|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomysły na spędzenie sylwestra
Powoli zbliża się listopad więc czas zacząć zastanawiać się nad sylwestrem. Macie pomysły gdzie i jak można go spędzić? Coś innego, poza domówką, balem, nartami? Coś "nowego"
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysły na spędzenie sylwestra
domowa opieka nad 2 nieletnich i bardzo małoletnich
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny temat
Też chętnie posłucham nowatorskich podpowiedzi tym bardziej że nie przepadam za sylwkiem czuję zawsze przymus dobrej zabawy, a tu latka lecą
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Aqua Park - 6/10. Wiadomo, nie można pić. Nie to jest jednak największym mankamentem. Zabawa w wodzie po kilku godzinach się nudzi. Na szczęście organizowane są liczne konkursy. Najlepiej iść w kilka osób.
Stok - 7/10. Jeśli ktoś lubi sporty zimowe, to jak najbardziej polecam. Zwłaszcza jeśli po północy czeka na nas w pobliżu coś ciepłego do zjedzenia i resztę nocy spędzamy w miłej góralskiej chatce .W sumie nie przedstawiłam nic nowego, ale może ktoś będzie miał ochotę na takiego Sylwestra. 9/10 - domówka z przyjaciółmi i znajomymi 10/10 - domówka z ukochanym
|
|
#5 |
|
.
|
w zeszlym roku spora grupa osob pojechala stopem do barcelony na sylwka.
a czesc moich znajomych preferuje zagle w cieplych krajach w tym czasie
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Kino albo teatr
![]() Albo jak ktos nie lubi Sylwestra, warto poszukać sobie pracy, stawki nawet 4 razy wyższe niż w normalny dzień |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ja w zeszlym roku czesc spedzilam na domowce, a czesc na stoku i powiem szczerze, bylo swietnie
a w tym roku sama sie zastanawiam ; p
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
a co jesli ukochany uwaza za nudne siedzenie we dwoje ?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
ja tez nie lubię tego nacisku na bale i tańce hulanki do rana, bo to przecież wyjątkowy dzień pffffffff
a może zebrać kilka osób- znajomych par lub singli, i zorganizować kulig nocny do lasu? w prawdziwych saniach, z dzwoneczkami, z końmi, z ogniskiem, kiełbaskami i szampanem? w moim mieście i okolicach mamy sporo takich ofert a po powrocie co kto lubi: zwalić się do mieszkania jednego z uczestników imprezy na spotnaniczne świętowanie Nowego Roku/iść na rynek na koncert o ile jest taki ogranizowany/ spędzić resztę nocy z ukochynym sam na sam... jest to jakaś alternatywa, chyba
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
mój na szczęście to lubi, ale jeśli dla kogoś to nudne, to są pozostałe propozycje - stok, aqua park, kino,teatr, domówka, rynek, wyjazd do ciepłych krajów itd.- to wszystko można przeżyć w większej grupie osób
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Sylwestra będę jak zawsze z ukochanym u mnie [ we dwoje, uwielbiam to ], ale jak ktoś tak nie lubi to nie wiem bal, dyskoteka, jakiś wyjazd.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
A ja ostatnio myślę o zorganizowaniu ogromnego kuligu
Tylko... czy będzie śnieg... Bo w domu na pewno nie wysiedze, więc jakaś opcja zapasowa też się przyda...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ja z Tż odkąd jesteśmy razem Sylwester spędzamy w domu. Trochę nuda, ale co tam. Poza tym ludzie uważają ze Sylwester to nie wiadomo co. Mi by było szkoda kasy na jakieś bale czy inne
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sensie takim, że jest spora "konkurencja", no i zwykle "znajomi polecają znajomych" Oczywiście jeśli mowa o faktycznie wyższych stawkach, bo znam i takie prace, gdzie w sylwestra robi się za "standardową" stawkę, naprawdęA co do spędzania tej nocy to sama też się waham Ostatnie dwa Sylwki spędzałam z TŻtem na imprezach (domówkach), ale nie za dobrze się bawiliśmy Teraz sami nie wiemy co będziemy robić - może pojedziemy na jakąs "rodzinną" imprezkę... Zainteresowało mnie to kino - muszę popatrzeć na oferty - w sumie to całkiem ciekawa alternatywa Akurat dni okołosylwestrowe mamy oboje wolne, ale na wyjazd szkoda kasy i czasu stania w korkach |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
nie ważne gdzie, ale Z KIM : D
w gronie najbliższych przyjaciół, rodziny nawet taka zwykła imprezka w domu może być niezapomniana. chociaż przyznam, że co roku mam ten sam problem- co zrobić, żeby tę noc spędzić inaczej niż zwykle. i jak to się kończy...? najpiwerw domówka, około 24 wypad na imprezę w plenerze - scena, "gwiazda wieczoru", tłum ludzi... no i nie narzekam ; > a w tym roku, znowu w planach domówka lub klub. |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
A ja się muszę pożalić bo tegorocznego sylwestra spędzę sama w domu tzn z ojcem przed tv
Podstawowy problem to taki że moje przyjaciółki mają facetów i jedna idzie ze swoim na jakąś domówkę gdzie będą same pary do jego znajomych i zabiera tą drugą z facetem. Coś tam wspominały żebym szła z nimi , ale mnie nie kręci Sylwester w towarzystwie samych par gdzie czułabym się jak 5 koło u wozu, na dodatek no nie kręci mnie sylwester w stylu właśnie domówki gdzie ludzie są nastawieni na na✂✂✂kę :/. Ja rzuciłam propozycję Sylwestra w Wiedniu w postaci takiej 1 dniowej wycieczki, połączonej z zabawą na świeżym powietrzu , ale oni kategorcznie nie. Poza tym jednak spędzanie Sylwestra w towarzystwie samych par obojętnie gdzie to jest dla mnie jakaś masakra :/. Padnie pytanie czy nie mam innych znajomych - no właśnie nie mam innych takich znajomych z którymi mogłabym spędzić Sylwestra :/. Słowem do kitu (
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzeniona
|
A ja w tym roku będę pracować
Za 10 godz. pracy zarobię 200 zł, więc nieźle. Miałabym niby jakieś plany imprezowe, ale jednak zastrzyk gotówki się przyda, a skoro i tak całą noc nie będę spać, to chociaż na tym zyskam I przynajmniej nie będę na kacu, bo w Nowy Rok też się u mnie pracuje normalnie.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Hop hop czy jest ktoś w tym wątku? czy to jeszcze za wcześnie by myslec o sylwestrze????
mam pewien pomysl, ale nie wiem czy to ma sens, a bilety już trzeba kupować bo schodzą szybko. co myślicie o sylwestrze a stroju kapielowym w takim obiekcie aqua w tatrach??? nie wiem czy uda mi sie przekonać chłopaka, ale koleżanka chce zabrać sowjego więc może pojedziemy w 4. Jak macie jakieś pomysły, które nie polagaja na standardowej imprezie prosze piszcie!!! |
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
mowisz o tym? http://www.termabania.pl/n/20/sylwester-w-termie-bania
Ja jadę, ale na opcje W GACIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednonocna wycieczka do dużego miasta
Na przeróżne imprezy polsatu i inne komerchy
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Sylwester z jedynką??? sory wolę góry
))i nawet nie chce mi się stroić jakoś szczególnie, dlatego impreza w termach jest do przyjęcia
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Żeby wytrzymać sylwestra z polsatem na powietrzu to trzeba się dobrze rozgrzać wcześniej
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
http://partycamp.pl/oferta
Polecam , świetny klimat, zabawa od rana do hmm rana ;D dla pozytywnie nastawionych i lubiących się dobrze zabawić )
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
ahhh ja bym chciała na narty! ^^ niby banalne, ale :P
Edytowane przez panna_migotka20 Czas edycji: 2012-12-15 o 15:44 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Teraz jest tyle rabatów na wyjazdy sylwestrowe i noworoczne, że ciężko się na coś zdecydować, ale też zdecydowanie wolę góry niż koncerty na mieście.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Przychylam się do wyjazdu w góry, najlepiej na deskę, byleby się śnieg utrzymał
![]() A w kwestii dodatkowych pomysłów, proponuję quiz z przymrużeniem oka, może wskaże jakiś kierunek: Gdzie spędzić Sylwestra? |
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Ja lubię jak ktoś wszystko organizuje za mnie, nie mam ochoty sprzatać, gotować i rozmyślać nad przygotowaniami. W tym roku zachęciła mnie oferta xxxxxx, bo tam organizują wszystko. Bal karnawałowy, wyżywienie, zabawy dla dzieci - co dla mnie jest dużym plusem, bo nie musze ich jak co roku zostawiać u babci, tym bardziej, że do 7 lat sa za darmo - więc dla mnie bomba! Do tego Hotel jest piękny, w zamkowym klimacie, byłam tam na Walentynki ichętnie wrócę ponownie!
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-09-05 o 16:29 Powód: usunięcie nazwy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Też chętnie posłucham nowatorskich podpowiedzi tym bardziej że nie przepadam za sylwkiem
czuję zawsze przymus dobrej zabawy, a tu latka lecą

Ostatnie dwa Sylwki spędzałam z TŻtem na imprezach (domówkach), ale nie za dobrze się bawiliśmy
Podstawowy problem to taki że moje przyjaciółki mają facetów i jedna idzie ze swoim na jakąś domówkę gdzie będą same pary do jego znajomych i zabiera tą drugą z facetem. Coś tam wspominały żebym szła z nimi , ale mnie nie kręci Sylwester w towarzystwie samych par gdzie czułabym się jak 5 koło u wozu, na dodatek no nie kręci mnie sylwester w stylu właśnie domówki gdzie ludzie są nastawieni na na✂✂✂kę :/. Ja rzuciłam propozycję Sylwestra w Wiedniu w postaci takiej 1 dniowej wycieczki, połączonej z zabawą na świeżym powietrzu , ale oni kategorcznie nie. Poza tym jednak spędzanie Sylwestra w towarzystwie samych par obojętnie gdzie to jest dla mnie jakaś masakra :/. Padnie pytanie czy nie mam innych znajomych - no właśnie nie mam innych takich znajomych z którymi mogłabym spędzić Sylwestra :/. Słowem do kitu