|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() co dla takiej figury??fotka:)
hej
![]() po konsultacji z krawcowa kiecka z poprzednego mojego wątku została mi hm..wyperswadowana,ze wzgledu na to,ze stac spokojnie w niej nie bede mogla,bo bede wygladala jak w scierce...no coz ![]() ![]() chcialabym uniknac efektu malej-starej,jakos sie wyroznic...i jaki kolor? ja obstawiam pudrowo-rozowy albo turkus...co wy na to? ![]() blagam o rade!!! http://img291.imageshack.us/img291/2301/kredkova2pl.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co dla takiej figury??fotka:)
Myślę, że takie fasony byłoby ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To twoje zdjęcie jest strasznie niewyraźne...
A jeśli chcesz podkręslić talię, to zdecyduj się na sukieneczkę bez podwyższonego stanu, np.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A może coś w tym stylu:
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie do kolorów proponuję właśnie taki ciemny fiolet jak na trzeciej sukience, czekoladę, turkus i pudrowy róż powinny być też fajne. Także tu masz dużą możliwość wyboru
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Acha, przy twojej figurze raczej odpada sukienka z taką gorsetową górą, bez ramiączek, bo to niekorzystmnie wpłynie i na szerokie ramiona, i niepotrzebnie zwróci uwagę na mały biut, który chyba cie dłuje, a niepotrzebnie bo małe jeste piękne
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Heh, też bym chciała wiedzieć... Zdjęcia wzięłam z przyklejonego na górze forum wątku z sukienkami, obawiam się, że większość nie jest dostępna w Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dzia wszystkim za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() a co powiecie na te z zalacznika,w ktora jest ubrana Alba...tylko gdyby ja zrobic asymetryczna,z tylu odrobinke dluzsza niz z przodu,a przod tak do kolanka..? ![]() i ta szarfa w talii minimalnie szersza,zeby podkreslic wciecie,np czekoladowa,pod spod troche tiulu,tez czekoladowego,a calosc pudroworozowa...??i wtedy do tego te szpileczki czekoladowe i czekoladowa torebke wyszywana koralikami itp...?? sama nie wiem... ![]() ![]() http://img519.imageshack.us/img519/8...kienka33fo.png http://img519.imageshack.us/img519/899/butki25gr.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec powiem jeszcze że również w tym roku czeka mnie studniówka i również rozgladam sie za sukienusia, i obiecuje że jeśli znajde coś ciekawego dla Ciebie to wkleje fotke. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
mi np. podoba sie nawet ta sukienka...ale niestety, to nie na moje wymiary
![]() ale może dla Ciebie?? Tylko zielona ![]() Choć nie wiem czy odpowiednie na studniówke...???:rolleyes : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() hah,tak koniec koncow to zmienilam opcje i prawdopodobnie kiecka bedzie taka,jak w zalaczniku... ![]() ![]() ![]() i pozostaje tak:turkus(o ile znajde fajny odcien) albo karminowa czerwien ![]() i koniec koncow,jak na moj gust braz sie ladnie z czerwienia komponuje...a wg was? ![]() forg,ta sukienka z zalacznika jest baaajeczna,ale chyba nie dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() http://img407.imageshack.us/img407/5288/ttttt6va.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acha, i jeszcze mała rada dla wszystkich wizażanek wybierajacych sie na ten wyjatkowy wieczór, jesteśmy jeszcze dzieciakami ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
racja frog,racja
![]() ![]() a co do nadwagi...hm ![]() ![]() ![]() ![]() gust i elegancja...taak,z tym to jest chyba tak,jak z charakterem-rzecza rzadziej spotykana niz bohaterstwo...to smutne,ale przewazajaca ilosc dziewczyn ,ogolnie polskich kobiet nie kieruje sie gustem,tylko wlasnie taka bazarowa elegancja i tym,co kolezanka uwaza za "super" ...i bynajmniej nie chodzi mi o bazar jako miejsce tanich zakupow,bo ja sama jestem namietna fanka lumpeksow i tego typu spraw,ale chodzi wlasnie o brak pomyslu na siebie ...no ale nic nic,nie o tym mialo byc ![]() frog,a o jakim kolorze myslalas?w ogole jaki z cibie typ urody? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
może takie jako turkus...?
![]() ![]() Jeśli o mnie chodzi to jestem dosyć wysoka - 173 i to w połaczeniu z 75 kg, daje tragiczny rezultat...po prostu wielka... ![]() ![]() Wyprzedze kolejne przewidywane pytanie... ![]() ![]() Myśle o czymś za kolano, zarywajace w 3/4 rece, brazowe lub czarne, może szkarłatne, fioletowe?? + balerinki aby nie wygladać jak mutant ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
o właśnie...góre dla siebie wyobrażam sobie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Aha! Wiem że jest już późno, ale tak na dobranoc...polecam zapach Calvina Kleina - euphoria, bardzo zmysłowy, ale nie drażniący, najmniejszy flakonik kosztuje 190 zł. ale uważam, że na ten jedyny w swoim rodzaju 'bal' sie opłaca.
Można wybrać sie np. do Sephory i sprawdzić czy Wam sie podoba ![]() ![]() Miłej nocy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.