|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ponowny temat, możliwe zapłodnienie ?
Witam, przepraszam że jeszcze raz piszę ten temat bo tamten został zamknięty. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792432
Niby dostałem odpowiedź ale chciałbym się upewnić na 100% (jeżeli w ogóle tak się da) Sprawa: Nie doszło do mojego wytrysku, lecz penis był "mokry?" może tak to nazwie, byłem w majtkach bardzo możliwe że go sobie "poprawiałem" i po kilku minutach wkładałem swojego palca w pochwe. I tutaj pytanie nie wiem czy może też mój umysł mi płata figle, czy po prostu nie pamiętam ale nie przypominam sobie żebym swoją ręką dotykał penisa bez majtek, a nawet jeśli jest możliwość zapłodnienia ? Ja wiem głupie pytania zadaje, ale tak to już jest, mądry polak po szkodzie, w szczególności gówniarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ponowny temat, możliwe zapłodnienie ?
Z tego ciąży NIE DA się zrobić. Wytrysk musi być w pochwie, w dni płodne, w momencie owulacji. A nawet i to nie daje 100% pewności na zapłodnienie. Z palca NIE MA ciąży, przez potarcie, otarcie, włozenie mokrego palca albo penisa - nie da się zajść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem może za dużo o tym myśle ale sami wiecie głupi wiek głupie rzeczy. Po tej sytuacji sobie powiedziałem że trzeba bardzo uważać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem twoje wątpliwości, sama miałam jeszcze większe, gdy rozpoczynałam współżycie. Moim zdaniem za bardzo schizujesz i przybierasz sobie do głowy różne dziwne myśli. A tych wszystkich specjalistów internetowych można o kant du** rozbić. W necie nie wiesz, czy to faktycznie wypowiada sie lekarz, czy ktoś inny o wątpliwej wiedzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
jestę wieszczę
|
NIE MA SZANS. Żadnej ciąży nie będzie. I przestań zakładać panikarskie wątki, bo się dorobisz bana i na co to komu?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dobrze, wybacz tak to jest jak człowiek głupi. Panika jak ja☠☠☠☠☠☠☠e z myślą o rodzicach bardziej, gdyby człowiek był starszy to nie panikowałby tak
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() może poczekajcie, skoro jesteście za młodzi?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() @edit kobieta spina że jest możliwe co jej powiedzieć? Ps. Może mi też ktoś wytłumaczyć dlaczego nie ma możliwości zajścia w ciąże tak? Byłbym spokojniejszy. Edytowane przez Skromny666 Czas edycji: 2014-12-16 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Masz podpięty zbiorczy wątek na temat możliwości zajścia w ciążę
![]() Nawet macgyver w ten sposób dziecka by nie spłodził - zamiast marnować czas na zakładanie niedorzecznych wątków, poczytaj trochę na temat zapłodnienia i antykoncepcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Niby cały czas wychodzi że ma dni niepłodne, (nieregularny) 21,23,25,28 dni przeważnie to wychodzi we wszystkich niepłodny. No ale załóżmy że miałem preejakulat na palcu (chociaż to bardzo niemożliwe) to i tak może zajść w ciążę? Ostatnie pytanie, na prawdę.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
jestę wieszczę
|
nie, nie zaszła w ciążę i skończ już ten temat. Powiedz jej, że jak będzie się stresować, to nie dostanie okresu w terminie. I nie bawcie się w liczenie dni płodnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Było kiedyś dużo pisania, że od preejakulatu można zajść w ciążę, ale już wiadomo, że nie można. To było tylko gadanie dziewczyn, które bały się przyznać do seksu, bo pochodziły z surowych rodzin. Do zapłodnienia potrzeba sporej ilości spermy, z odpowiednią liczba plemników. Także palce, sedesy i baseny można włożyć miedzy bajki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ten też będzie zamknięty, bo od tego są ZBIORCZE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.