|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
"Moja idealna fryzura"..poszukuje fotki:/
Moje kochane!Potrzebna mi jest Wasza pomoc,otóż jakieś 2-3miesiace temu przegladajac czasopisma natrafiłam na moją"wymarzoną"fryzurę(pe wnie nie tylko mi sie podoba)wiem napewno,ze była sygnowana jakimś salonem fryzjerskim..i nazwy nie pamietam
Dlatego PROSZĘpomóżcie mi ja znaleźć..!Bardzo mi na tym zalezy.Fryzura opis:włosy półdługie,w kolorze ciepłego brązu z refleksami jasnymi a la promień Slońca,do tego lekke trwała(?),w każdym razie ta modelka miała fale a la Olsenki |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Moja idealna fryzura"..poszukuje fotki:/
idąc według opisu to może ta?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
prosze to chyba ta
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
czuczenka..to co przesłałaś jest podobne do tej mojej"idealnej.."ale to jeszcze nie TO
Tamta modelka miała raczej pociągłą twarz,a te refleksy blond były widoczne(odznaczały się),no i fale-ciut mocniej skręcone,i bardziej od góry!Mimo wszystko dziękuje za checi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Dlatego PROSZĘpomóżcie mi ja znaleźć..!Bardzo mi na tym zalezy.Fryzura opis:włosy półdługie,w kolorze ciepłego brązu z refleksami jasnymi a la promień Slońca,do tego lekke trwała(?),w każdym razie ta modelka miała fale a la Olsenki