|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Przedluzanie i zageszczanie wlosow - szkolenia itd.
Chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej na temat redluzania i zageszczania wloskow.. chialabym zrobic sobie kurs ale nie wiem ktory jest dobry
![]() i jeszcze takie pytanko ktora jest najlepsza metoda do zageszczania i przedluzania wloskow?? ktora jest najbardziej popularna wseod klientow metoda? i ktora najmniej niszczy wloski?? --------------------------------------------------------- znalazlam takie dwa : - zdunska wola blizej mnie stronka ich : http://www.damasc.pl/index_f.html kost szkolenia z zestawem startowym: 1128 zł brutto i to jest cena metody "System RING EXTENSIONS" czy ona jest dobra?? - Gdansk baaaaardzo daleko ode mnie drugi koniec polski stronka:http://www.hair.com.pl/szkolenia.php ceny jak widac i bez zestawu startowego... --------------------------------------------------------- bardzo prosze o pomoc! dziekuje z gory i busiak dla kazdego ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Przedluzanie i zageszczanie wlosow - szkolenia itd.
Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam
![]() Może spróbujesz tego? Dyplom w języku polskim i angielskim plus jeszcze zestaw startowy z włosami i akcesoriami. No i rabat na włosy! Zwróciło się szybko i było warto. Trzeba rozwijać swój biznes, samo fryzjerstwo jest wszędzie, a brak właśnie specjalistów od przedłużania i zagęszczania włosów – a chętnym naprawdę mam dużo! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam jak zacząć, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Podstawy marketingu też wytłumaczyli na kursie ![]() Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for You. Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ceny godne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Metoda? Tylko clip-in! Szkoda się bawić w metody stale.
Wysłane poprzez Sony Xperia J- jak Julia. ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.