|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Poszukiwania..
Witam,
od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie mam szczęścia do sukienek czy to w Polsce nie ma takich jakich bym pragnęła. Postanowiłam sobie, że za rok na moją studniówkę znajdę sukienkę jaką sobie wymarzę i tu proszę o pomoc.. Do studniówki został jeszcze rok ale znając moje szczęście jeśli nie zacznę szukać sukienki już teraz to jej nie znajdę później i kupię "to co będzie" a nie "to co bym chciała". Może któraś z Pań na forum spotkała się gdziekolwiek (sklep stacjonarny w Polsce/za granicą, sklep internetowy w Polsce/za granicą, aukcje, cokolwiek) z sukienką podobną do TEJ . Byłabym ogromnie wdzięczna za jakąkolwiek pomoc, bo niestety ja nie mogę jej nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję i pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwania..
a może sobie ją uszyj?
został ci rok, więc masa czasu, aby odłożyć trochę kasy i mieć wymarzony ideał
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.dhgate.com/product/new-fa...2-7|2063850913
Pytanie tylko czy to co dostaniesz będzie choć odrobine przypominac sukienke ze zdjecia
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam znalezienie dobrej krawcowej
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
sukienka jest bardzo ładna i unikatowa. Dobrym rozwiązaniem będzie, tak jak sugerują panie, zlecić uszycie kreacji krawcowej lub poszukać innych propozycji, na przykład w markowych outletach. Być może wpadnie Ci w oko inna kreacja znanego projektanta? Masz jeszcze sporo czasu, aby kupić tę wymarzoną suknię
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.