|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nie radzę sobie po rozstaniu..
Byliśmy ze sobą prawie rok.On ma 23 ja 31 lat.Bardzo sie kochaliśmy.Rozstaliśmy się w sierpniu.Nadal nie moge o nim zapomnieć,przeszłam koszmar rozstania.Mam bardzo trudną sytuację gdyż mam komornika.Pokłócilismy się o to że chciał abym napisała pismo do komornika(niestety kredyt jest sprzedany i nic sie nie da zrobić).Nie słuchał moich argumentów że to nic już nie da sie z tym zrobić.Wtrąciła sie też jego przyjaciółka w to wszystko..Posłuchał jej rad że go niedoceniam.On powiedział jej o moich problemach(prosiłam go aby jej nie zwierzał się jej gdyż jej nie ufam).Stwierdził że go skrzywdziłam bo odrzuciłam jego pomoc i ufa bardziej przyjaciółce niż mnie..Zerwał ze mną
Dziś mijają 4 miesiące.Pisał ostatnio po pijaku" Że dowiedział sie że kogoś mam(co nie jest prawdą) i że życzy mi wszystkiego dobrego.Ciągle nie może uwierzyć jak mogłam tak s☠☠☠☠☠☠☠ić żeby tak łatwo z nas zrezygnować".Pisał żebym mu napisała jutro wieczorem że chce sie znim spotkać bo takie decyzje tylko na trzeźwo podejmuje.Napisałam następnego dnia czy chciał by sie spotkać,porozmawiać.Odpis ał "to nie jest najlepszy pomysł żebysmy sie zobaczyli,bo i oczym mamy rozmawiać., że mnie nie kocha.."Jestem załamana bo rozdrapał rany i dał mi nadzieję.Pisałam że chcę naprawić błędy że chcę żeby dał szansę.Idą święta ludzie sobie wybaczają.. Edytowane przez perelka30 Czas edycji: 2014-12-08 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: nie radzę sobie po rozstaniu..
Cytat:
Jeżeli nie chcesz dostawać od niego pijackich smsów - zablokuj jego numer. Powód rozstania jest, moim zdaniem banalny, po prostu chciał wyplątać się ze związku z problematyczna kobietą. A sms - no cóż - po pijaku pisze się różne rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie powinnaś mieć nadziei. Pisał po alkoholu, bo wiadomo jak to jest po spożyciu, ale Ty po prostu sobie wmawiaj, że nic nie będzie i w końcu w to uwierzysz. Ja wiem, że zawsze się ma nadzieje, iż będzie jakieś "ale", jednak gwarantuję Ci, że nie będzie.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nic nie odpisuj, nic się nie łudź. Skoro wybrał przyjaciółeczkę i tak się jej posłuchał to niech nie gada bzdur. Próbuje zrzucić na Ciebie winę, żeby się wybielić i mieć czyste sumienie.
Olej go, nie warto.. Weź się w garść! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zbliża się nowy rok może to dobra okazja, żeby zacząć coś od nowa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.Dziękuję za zrozumienie tematu.Stwierdziłam że muszę sobie dać z nim spokój,dać sobie szansę.Przez 3 miesiące obwiniałam tylko siebie za to wszystko.Nie spałam,nie jadłam,mnóstwo wylanych łez,w głowie jego słowa z wypomnianej pomocy..
Postanowiłam zmienić numer telefonu,zmienić swoje życie na lepsze. Myślę że on kiedyś zrozumie swój błąd i będzie bardzo żałował decyzji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
I bardzo dobrze! Tylko trzymaj się tej decyzji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.