|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam kosmetyków dla mojej cery w Anglia UK
Witam. Mam zapytanie jakie polecicie kosmetyki dla skóry wrażliwej trądzikowej? Do mycia twarzy , krem na dzien i na noc? Czekam na informację
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam kosmetyków dla mojej cery w Anglia UK
Cytat:
Z rzeczy łatwo dostępnych, ale niewysuszających i dobrze oczyszczających, polecam: Sanctuary, żel do mycia twarzy (taki w niebieskiej tubce - można najpierw kupić miniaturę i spróbować) Sanctuary, 5 minutes detox mask - bardzo fajna rozgrzewająca maseczka głęboko oczyszczająca pory Liz Earle, Muslin Cloth - do wycierania twarzy - rewelacja (żel nie zrobił na mnie wrażenia). Lush, Tea tree tonic - rewelacja. Tyle z oczyszczania, nawilżaczy nie znam tam dobrych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Po goleniu jakies dobre kremu zeby nie uczulaly albo dobra pianka do golenia ? Ktos mi mowil zeby w skladzie nie bylo parafiny czy cos takiego??
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lis earle nie są jednorazowe, można je normalnie prać, ja swoje wymieniam co 6 miesięcy. A sanctuary ogólnie jest w miarę fajne (jestem alergikiem, ale ich rzeczy mi służą). Żel do mycia twarzy i peeling do twarzy bardzo polecam, bo są skuteczne i delikatne. Aha, a Lusha masz w większości miast w UK, popatrz na stronie producenta, czy w Twoim mieście mają salon, lub gdzie najbliżej. Lepiej kupić w ich salonie niż na ebayu, bo możesz wybrać najświeższy prodykt z najdłuższym terminem przydatności Edytowane przez cocaron Czas edycji: 2014-12-12 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
U mnie sa sklepy boots superdrugs severs. W tych cos moge kupic. Jaki koszt mniej wiecej tych rzeczy ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szmatka muslinowa z Lis Earle naprawde dobrze sprawdza sie przy skorze tadzikowej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A jakies kremy na dzien na noc sprawdzone ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.