|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja suknia: co dalej, jakie dodatki?
Hej dziewczyny!
Sukienka już dawno zamówiona ale co dalej jakie dodatki jakie kwiaty pomózcie coś do niej dobrać ![]() Pożyczyłam sobie fotkę z sąsiedniego watku mam nadzieję , ze nikt sie nie obrazi ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-02 o 16:07 Powód: post pos postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja suknia: co dalej, jakie dodatki?
Moim zdaniem bukiet który Ci się podoba będzie pasował
![]() ![]() Jeśli chodzi o włosy to zasadniczne pytanie: chcesz welon czy raczej nie? ![]() Biżuteria : może być komplet kolczyki+ naszyjnik - coś delikatnego, lub same kolczyki, masz ładny szczupłu dekolt ![]() Ps. fajną masz figurę i naprawdę ślicznie wyglądasz w tej sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: No i co dalej???
Hej!
dziękuję za opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hejka,
suknia jest śliczna ![]() Bukiet też (będę miec podobny) Moze spodoba Ci sie rowniez ktoryś z ponizszych? Fryzurek tez przesylam propozycje. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej!
Dziękuje za podpowiedzii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli welon to maksymalnie sięgający pasa i zdecydowanie gładki. W kwestii biżuterii popieram kodeinę. Tylko kolczyki lub coś drobnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a ja uważam że bukeiet nie musi pasować do wystroju sali, bo wchodzisz na salę i bukiet odkładasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A co, jeśli w tym samym dniu w tym samym kościele bierze ślub kilka par? Przecież wtedy wystrój kościoła nie będzie do każdego ślubu z osobna zmieniany. Wystrój sali sami dobieramy, więc bukiet może być dobrany do tej kolorystyki. Ja np. miałam na ślubie i weselu wszystko podporządkowane z góry przyjętej kolorystyce bordowo-białej. Fajnie to wyglądało, bo zdjęć z sali jest dużo i bukiet na wielu z nich jest widoczny, więc nie "gryzie się" z kolorystyką dekoracji.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no tak racja. W sezonie letnim ślub jest za ślubem
![]() Ja miałam ślub w styczniu więc nie mieliśmy tego problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Na początku powiem, że w sukience wyglądasz naprawdę fajnie, ale co do pierwszego bukietu- jeżeli to tylko propozycja kolorystyczno-formowa, to ok, ale jeżeli chciałabyś zrobić kopię to moim zdaniem jest on zdecydowanie za duży (w formie rozłożysty). Trzeba zawsze pamiętać, że to panna młoda jest najważniejsza, a bukiet ma tylko podkreślać niezauważalnie jej piękno, a nie być centrum zainteresowania.
Co do doboru bukietu do wystroju- zdecydowanie najlepiej jest jeżeli sala, Kościół i Panna młoda ze sobą współgrają. Zastanawiam się tylko, czy herbaciane róże to odpowiedni wybór (jeżeli sukienka jest śnieżnobiała- proponowałabym jakąś mieszankę kwiatów, które stopniowo cieniując się przejdą w jakiś płynny sposób w kolor herbaciany) Ale to takie moje mędrkowanie ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej!
Dziękuję za wszystkie rady na pewno skożystam ![]() ![]() Gdybyście miały może jakieś fotki bizuteri to była bym bardzo wdzięczna chcę tylko dodać, ze sukienka na górze ma troszkę kamieni svaroskiego może by coś z tymi kamykami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.