|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jakie kolory w pokoju?
Cześć, mam 14 lat i w styczniu będę miała malowane ściany w pokoju. Podobają mi się pokoje jasne, przestronne.. Ogólnie to myślałam o białych, szarych, lub jasnobeżowych ścianach, ale zastanawiam się co będzie mi pasowało do mebli, bo meble miałam ostatnio kupowane i dlatego muszę się do nich dopasować. Aktualnie mam zielone ściany bo pokój po bracie (zamieniłam się z nim). Mieszkam w mieszkaniu, pokój jest mały. Meble są ciemne, z jasnymi przodami i mają szare boki, tzn takie rogi, brzegi
![]() Jakie macie propozycje? Co według was będzie pasować? *na zdj macie jak mniej więcej wygląda mój pokój* PS okno wychodzi na północny wschód, więc często jest tam bardzo słabe światło ![]() PS2 lubię też kolor granatowy ![]() Edytowane przez olasb69 Czas edycji: 2014-12-20 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie kolory w pokoju?
Proponuję pomalować 3 ściany na szaro, a ostatnią np. na pudrowy róż. Wydaje mi się, że takie połączenie może wyglądać fajnie z twoimi meblami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja nie malowałabym na szary, gdyż masz okno od strony północnego - wschodu więc nie jest to jasny pokój. Szarość tylko zasmuci Ci pokój. Masz jakiś dywan? jakieś inne kolory w pokoju, typu rolety, których zmienić nie możesz, zasłony, żyrandol oprócz kolorów mebli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
możesz wstawić zdjęcie pokoju?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.