|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Miłość - Jak się za to zabrać?
Jestem nastolatką (16l.) i de facto mam jeszcze czas na miłość. Niestety albo może i stety nigdy nie byłam w związku czy na randce
![]() Zaczęłam świeżo szkołę średnią i już kilka chłopaków wpadło mi w oko, a głównie jeden. Jest z klasy maturalnej, nie mamy znajomych bym mogła go jakoś poznać jednak mam go w znajomych na fb ![]() ![]() Jestem w dołku i proszę o jakąś radę ![]() (jeśli jest już wątek o podobnej tematyce to przepraszam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Miłość - Jak się za to zabrać?
po prostu napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No a tak oprócz zagadania na facebooku, no to nie wiem... U mnie to jakoś było tak, że właśnie albo ja kogoś zapraszałam albo ktoś mnie, i jak już się mieliśmy w znajomych, to na korytarzu mówiliśmy sobie cześć i potem jakaś rozmowa czy coś to szło już naturalnie ![]() edit: Co do tego od książki... z nim pisałam w 2 klasie liceum.. Po liceum kontakt się urwał.. On wyjechał na studia do innego miasta... I po 3 latach spotkałam go przypadkiem na domówce: D Mina chłopaka, którego uważam za naprawdę przystojnego, i który szczerzy się niezmiernie na mój widok po latach - bezcenne ![]() Edytowane przez 3metrynadniebem Czas edycji: 2014-12-10 o 19:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To widzę, że stara miłość nie rdzewieje
![]() Jak na razie postanowiłam, że spróbuję złapać z nim kontakt wzrokowy i rzucić w jego stronę kilka uśmiechów, a potem zacząć działać z rozmową, bo na razie nie mam pomysłu o czym z nim zagadać ![]() Mam nadzieję, że jakąś znajomość złapiemy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Spokojnie. Ja swojego pierwszego chłopaka miałam dopiero w wieku 19 lat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie, nie, tu nie było mowy o miłości
![]() Ale taki wielki, szczery zaciesz był dla mnie po prostu świadectwem, że wcale się wtedy nie wygłupiłam, że pierwsza go zaprosiłam do znajomych i pierwsza napisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.