|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Firefox a strona główna Wizażu
w 90% przypadków, kiedy chcę włączyć stronę główną forum Wizażu, Firefox po prostu mi się zacina. na innych stronach, jak i podstronach na W. nic takiego się nie dzieje. to wina mojego komputera (jest dość słaby
![]() PS nie wiem, czy to jest istotne, ale mam Linuxa i najnowszego Firefoxa ![]()
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Firefox a strona główna Wizażu
Pytanko: masz doinstalowany pakiet javascriptu do systemu? Ja miałem takie jazdy przy Javie tylko z przeglądarki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie javę mam zainstalowaną w systemie, gdzieś w katalogach głównych, a nie tam, gdzie firefoxa, jeśli o to chodzi
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a ja sie podepnę
![]() używam mozille (nie wiem czy ma to jakies znaczenie, ale ikonka jest to taki ster jak na statku, a podpisana "nawigator" - strona startowa włącza sie mozilla), i kiedy próbuje sie wylogowac z wizażu wystakuje mi informacja, że wylogowanie zostało pomyslnie zakończone, pliki cookies zostały wyczyszczone itp, wszystko wydaje sie ok. Ale kiedy właczam znowu wizaz przez ta samą przeglądarkę, to jestem zalogowana, tak jakbym sie wogóle nie wylogowała. Nawet po wylogowaniu, zresetowaniu komputera (bądź nawet po wyłaczeniu go calkowicie) i po właczeniu wizaz.pl nadal jestem zalogowana. Czasem otwieram wizaz przez internet explorer i wtedy nie ma problemu z wylogowaniem. O co może chodzić??
![]() |
#5 | ||||
Administrator
|
Cytat:
Firefox moze wygladac jak Nawigator ale za pomoca specjalnej skorki. Ogolnie mozna powiedziec ze Netscape Navigator przechodzi do histori jako przegladarka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=155 aniolek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
- sprawdź, czy przeglądarka ma włączoną Javę (domyślnie powinna mieć włączoną) - zaktualizować wszystkie paczki do systemu (jak powiesz mi jaką masz dystrybucję linuxa, to podpowiem nieco więcej) - strona www.adobe.com - flash player, zaktualizuj do najnowszej wersji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Złosiu, javę mam włączoną, sprawdzałam czy są aktualizacje do systemu, ale wszystko jest w porządku, więc najwidoczniej wina była w flash playerze, bo zaktualizowałam z wersji 7 do 9 i Wizaż śmiga
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.