|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Szukam w Styczniu Prada Amber oddam wiele ;)
Jak w tytule Szukam
PRADA AMBER ! nr 1! Moja WISH LISTA Chciejstw na ten ROK! 1-Kenzo słoń (najlepiej stary 2-Angel La rose 4-CHANEL Coco MADEMOISELLE EDP 5-CHANEL Coco noir 6-Chanel CHANCE 7-Miss dior cherie (starsa wersja)Najlepiej 2006 8-Jimm CHOO EDP 9-V&Rolf Flowerbomb 10-Chanel Platinum Egoiste dla TŻ 11-HAYATI ARABIAN OUD! 11-KENZO Orijental tak się stęskniłam Nie mam wątku kosmetycznego na chwilę obecną bo mam bardzo mało czasu ,i chwilowo mnie nie ma na miejscu. przed proponowaną wymianą kody perfum oraz zdjecia udostępniam w weryfikacyjnym. oto kilka z wybranych perfum w kolejnosci do wymiany TYLKO za te powyżej! innymi mnie nie skusisz! Shalimar 50/40- tester Angel eau Sucree 50/48 -brak pudełka Womanity edp 30/28-z wymianki w pudełku Alien Liqueur 30/28-z wymianki w pudełku |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam w Styczniu Prada Amber oddam wiele ;)
Kochana! Za krem lrp chętnie przygarnęłabym jakiś krem z podobnej półki cenowej, ewentualnie coś z pielęgnacji lub kolorówki lub jakąś porównywalną cenowo ilość perfum, jestem otwarta na propozycje - napisz co masz
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taka opcja
ale dam Ci znać jutro bo dzisiaj ciężko myślę , czy nie nabyć aniołka edp (nawet wrzuciłam flaszkę w podróbkowy). Jak się zdecyduję to wtedy może wymienimy się na coś innego. A tak, na marginesie, to bardzo mnie kusi twój cukrowy i nawet z Twoich wishów flowerbomby mam w wersji edt i edp ale nie wiem czy chcę oddać (i coco noir ale niedużo i w odlewce).
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochana i jak tam, jestes zainteresowana tym kremem lrp?
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
Przychodzę po angela cukrowego
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

, czy nie nabyć aniołka edp (nawet wrzuciłam flaszkę w podróbkowy). Jak się zdecyduję to wtedy może wymienimy się na coś innego.
i nawet z Twoich wishów flowerbomby mam w wersji edt i edp ale nie wiem czy chcę oddać (i coco noir ale niedużo i w odlewce).