|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jaka sale weselna polecacie w krakowie i okolicach?
Tak jak w tytule. Wesele planujemy na max 60 osób, w tym tyle samo noclegow a wiec potrzebna sala z taka opcja. Chętnie w jakiejs ładnej okolicy, mogą być dworki pod krakowem tak do 30, 40 km bo i tak wiekszosc będzie nocować na miejscu. Szukam i szukam i mam juz szczerze mowiac dosc bo nic taniego i w dobrej cenie nie mogę znaleźć. Najbardziej podobał mi się fort pod kopcem Kościuszki ale tam nie ma noclegow jakies porady? Opcja ze slubem na swiezym powietrzu to juz marzenie, ale nie zaszkodzi zapytac
![]() Edytowane przez Amitri Czas edycji: 2015-01-06 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PeeeMaa!
|
Dot.: jaka sale weselna polecacie w krakowie i okolicach?
cztery pory roku? Albo Stary Dwór? Tylko po za Krakowem, ale robi wrażenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaka sale weselna polecacie w krakowie i okolicach?
Ja będę mieć w czerwcu wesele w Folwarku Zalesie. Mają tam chyba 50 miejsc noclegowych i jak na Kraków tanio, bo poniżej 200 PLN można mieć menu.
Oglądałam jeszcze Białą Wilczycę koło Kocmyrzowa. Tam też jest pięknie, ale nie mają chyba tylu miejsc na noclegi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.