|
Notka |
|
Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() kurs hybrydy akzentz a lampa
Witam, przymierzam się do kursu stylizacji paznokci, jednak zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie kurs odbywa się na lakierożelach akzentz, trochę już czytałam ze faktycznie są to dobre żele. I moje pytanie dotyczy lampy, jaką mam kupić? Ponieważ zajęcia odbywają się raz w tygodniu a w między czasie mam sobie ćwiczyć w domu. Niestety Pani, która szkoli twierdzi że do lakierożeli akzentz lux potrzebna jest lampa tylko z ich firmy, która kosztuje 1500 zł i to jest ledowa a za 500 zł jest zwykła świetlówka czy jak to się tam nazywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kurs hybrydy a lampa
ta pani chyba z choinki się urwała. Lampa za 1500 zł? Za taka cenę powinna pranie robić i kawę parzyć
![]() Edytowane przez Roverkowa Czas edycji: 2015-01-26 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: kurs hybrydy akzentz a lampa
Mam zamiar zacząć przygodę z żelami, a chcę zacząć od dobrego kursu, tylko ta lampa mnie chwilowo przeraża. Wiadomo że chciałabym ledową ale czy to musi być tylko ta od nich i tylko dlatego że najlepiej nadaje się do tych żeli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja ledowej nie posiadam, jednak z tego co tu dziewczyny piszą to za 500zl można kupić lampę LED na super-hiper wypasie. A ze żele utwardza się tylko w lampie z nalepka z ich firmy to ściema totalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
z pazurem
|
gelish czy opi też mają lampy dedykowane tylko do ich produktów a utwardzają się też w "normalnych". Jak dla mnie chwyt reklamowy i namawianie klienta do zakupu zestawu od a do z z ich firmy.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A jak dzwoniłam do niej pytać się o inną lampę to mówiła że szczerze nie poleca... no widzicie, człowiek chce dobrze to go jeszcze próbują oskubać. A ta z allegro to myślicie że będzie dobra? czy lepiej szukać po jakiś stronach? nie mam gdzie się poradzić bo Pani od szkolenia uważa że tylko ich lampy są najlepsze ;/ sama nie wiem co już robić...
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Już nie mówię, że namawia mnie na kupno frezarki za 2,5 tys. z ich firmy, oczywiście, jak będę mieć swój salon to czemu nie, ale teraz, na początku chyba można się bez niej obejść? ? w żele zainwestuję ok. tysiąca zł na początek ale akurat to uważam, że warto mieć dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja bym ucciekala od tej pani i poszukala innego szkolenia. Te szkolenie będzie raczej prezentacją produktów ich firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Kurs kosztuje 1800 zł i trwa 5 dni (jeden dzień w tygodniu). Bardzo mi to pasuje przy malutkim dziecku, nie mogę sobie pozwolić na wyjazd na parę dni niestety a w okolicy nie ma innych szkoleń jednodniowych. Bardzo chciałabym je przejść i zacząć się uczyć robić pazurki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.