|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Środki na poprawę libido u kobiety.
Witam. Czy znacie jakieś sprawdzone środki na poprawienie, wzmocnienie libido u kobiety ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Środki na poprawę libido u kobiety.
Nie ma takich
![]() Libido u kobiety jest złożone ze zbyt wielu czynników by jeden środek/substancja mogła je podwyższyć. W zasadzie najlepiej prowadzić zdrowy tryb życia, dużo ćwiczyć...nie ma reguły. Chociaż mówi się, że niektóre potrawy podwyższają chętkę na seks, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
U mnie żeń-szeń dodatkowo spotęgował ochotę na seks. No, ale ja to jeśli chodzi o wzmocnienie efektu, bo w przypadku gdy z niczego chce się zrobić coś, to wątpię w takie środki, potrawy itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na niektórych dobrze działa alkohol ... ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u kobiety ochota na seks głownie rodzi się w głowie więc ciężko to zmienić jakimś konkretnym środkiem. ale po sobie wiem, że zdrowa dieta i trochę ruchu na pewno nie zaszkodzi ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- racja, pomaga, ale z umiarem, żeby skutek nie był odwrotny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.